Snak

Mere indhold efter annoncen

Fransk fodboldboss undskylder for vild Zidane-kommentar

man 9. jan 11:16

Præsidenten for det franske fodboldforbund, Noel Le Graet, undskylder nu for sin vilde kommentar om Zinedine Zidane. Læs hele nyheden her
De der undskyldninger tager simpelthen overhånd;

Alle ved jo, at det ikke er fordi, han angrer, men fordi han fik sagt sin mening og som folk så ikke kunne lide og så underskylder han for at bevare sit job og sin fede hyre.

Lad nu være med at være sådan en pussy og så stå ved, at du er en fucking idiot.
Der vil jeg så tilføje, at det kunne være fedt, hvis man i stedet statuerede et eksempel og fyrede ham.
Det der må ikke ske på det niveau - ikke så længe han bestrider stillingen. At man så kan være ærlig, skrive bøger, etc om sin tid i stillingen og hvad man tænker om dit og dat, er noget andet.
Der vil jeg så tilføje, at det kunne være fedt, hvis man i stedet statuerede et eksempel og fyrede ham.
Det der må ikke ske på det niveau - ikke så længe han bestrider stillingen.


Argh, ville det ikke være en overreaktion at fyre manden, bare fordi han udtaler, at han er ligeglad med, hvad Zidane gør - hvilket der vel dybest set, ikke er noget i vejen med, at han er - samt, at Zidane aldrig var i spil til landstrænerjobbet (fordi man ikke havde i tankerne at skille sig af med Deschamps)?

Forargelsen bunder jo utvivlsomt mere i personen der omtales, snarere end, hvad der reelt er blevet sagt. Jeg tror i hvert fald ikke, at det havde vækket de samme følelser i folk, hvis det var Rudi Garcia, som disse udtalelser var møntet på.
Han udtalte at han ikke engang ville tage telefonen, hvis Zidane ringede. Så den er noget værre end du fremlægger det. Det er Frankrigs største spiller nogensinde og et koryfæ. Selvfølgelig kan man ikke udtale sig sådan om en legende af Zidanes størrelse, når man sidder som præsident for det Franske fodboldforbund.
@Fodbold101

Det er præcis hvad MezutCazorla skriver, nemlig at det bunder i personen, der bliver talt om og ikke hvad er blev sagt, for jeg er enig; Det der bliver sagt er nu ikke så slemt.
Men det er da sådan set irrelevant om det ville gælde for mindre profilerede fodboldspillere end Zidane. Det der er blevet udtalt er da uheldigt at udtale om alle og specielt når det omhandler koryfæer på Zidanes størrelse, når man sidder i det embede.

At han er ligeglad hvad personen laver og ikke engang ville tage telefonen, hvis han ringede, er da disrespektfuldt at udtale om alle tidligere franske landholdspillere. Når det så er sagt om de største legender, bliver det virkelig ikke kønt.
Nej det er ikke en skide smart udtalelse som no kunne være formuleret en del bedre.

Men skal vi nu ikke lige... Altså så er kommentaren altså ikke værre end det er fint han går ud og præciserer efterfølgende og nok tager ved lære til fremtiden.

At råbe på fyrring er j helt ude i hampen. Vi bliver jo snart alle fyret fordi man er småuenig om nogle ting, det er jo ikke holdbart i længden.
Han udtalte at han ikke engang ville tage telefonen, hvis Zidane ringede. Så den er noget værre end du fremlægger det.

Jeg tog udelukkende udgangspunkt i bold.dks artikler om det, så den del havde jeg ikke fået med, men det ændrer stadig ikke på, at det ikke er fyringsgrundlag.

Det er Frankrigs største spiller nogensinde og et koryfæ. Selvfølgelig kan man ikke udtale sig sådan om en legende af Zidanes størrelse, når man sidder som præsident for det Franske fodboldforbund.

Så du medgiver altså, at det i højere grad handler om personen, end selve udtalelsen?
Nej det handler i højere grad om positionen/rollen som han besidder i kombination med udtalelsen. Nu råber jeg på ingen måde fyring, men det er da logik at det er slemmere når en mand i hans position udtaler sig sådan noget. Sådan ville det jo også være i andre henseende.
Jeg medgiver at det selvfølgelig udløser en større harme når det handler om en legende. Men derfra til at sige at udtagelsen i sig selv ikke er uacceptabel er jeg lodret uenig med dig.

Hvis Peter Møller udtalte sig sådan der om tidligere profiler, ville det være ligeså uacceptabelt.
Om det var om Michael Laudrup, John Faxe eller Nikolaj Jørgensen er ligemeget. Men at udtale som præsident for et fodboldforbund at man er ligeglad med tidligere landsholdprofiler og ikke gider snakke med dem, kan man ikke acceptere som forbund. Om det ligefrem skal være en fyring, skal jeg ikke gøre mig klog på. Men det virker ikke som en kompetent ledelse.

Det handler om det embede han sidder i. Det er ikke en måde at behandle tidligere koryfæer og profiler. Og slet ikke en måde at samle et land/forbund sammen.
annonce