Snak

Mere indhold efter annoncen
Allez Paris Oraklet. Har du denne uges lotto-tal?
Det er fint du er begejstrede over udsigten ril Poch, som psg fan...

Men i og med United og real ikk har rykket på ham, så er det dem der valgt ham fra...

Ps.: ja simpelt regnestykke. Og kender ikk længden på Zidanes kontrakt, men jeg mindes Oles udløber til sommer. Så det betød nok ikk det store for United. Og så længe der ikk snakkes om at fyre en træner med 3-4 år igen, så betyder det intet for de to klubber, om vi snakker 1, 3 eller 6 mdr. ekstra løn

PSS.: Skulle de to klubber havde bedt Poch vente, og Zidane og Ole render rundt med 2årig + kontrakter, så er det uden tvivl klubberne som har valgt Poch fra, og ikk omvendt. Ingen forventer jo Poch gider vente på deres kontrakter udløber/ måske bliver opsagt...

Men tillykke til dig/jer som psg fans. Rækken vinder i jo lige meget hvem der er træner ;).
Moral er godt.....
Man håber jo virkelig PSG flopper med Top arrogante fans som allez Paris
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Enig
Moral er godt.....
Finalister afgøres ikke af, hvem bookmakerne mener, er favoritten, eller hvem, fodbold fans peger på - hvis du skulle være i tvivl. Ingen havde PSG som favorit til at nå finalen sidste år. Men det skete alligevel. Og lige nu er det kun Bayern og Liverpool, der har en større chance for at nå finalen.


Intet afgøres af bookmakere, men det er et neutralt, forholdsvist objektivt og nogenlunde fair udgangspunkt til at finde favoritterne. PSG er lige nu nr. 5 på Bet 365z Liverpool og Bayern som du selv nævner er foran, ligesom Juventus og City er det. At du har dem højere er fair, men du er ikke mere objektiv end bettingselskaberne og du har heller ikke dit forretningsgrundlag på spil, så ud fra det mest objektive kriterie er PSG 5.favorit til CL.

I forhold til Poch er det jo ikke nogen hemmelighed at han og klubben har et bånd i og med at han var der som spiller. Det er også fint at glæde sig over ham, jeg har selv et godt øje til PSG og synes at Poch har mere pondus og er en dygtigere træner end Tuchsel så jeg glæder mig da over tilgangen. Men jeg har svært ved at forstå at en del af glæden skulle komme fra en afvisning af Real og United som på alle måder er spekulativ? Hvorfor spekulere i det, det er da komplet irrelevant? Glæd dig over Poch, såfremt den ellers er korrekt, hvilket noget tyder på, og så lad den ligge der. Så længe OGS og ZZ er blevet i jobbene har det jo aldrig været reelt konkret med Poch i de klubber, og selv hvis det har ville du ikke vide det med sikkerhed, og uanset om det ene eller andet er det helt ligegyldigt.
Allez Paris er den største troll herinde. Der går ikk længe før han blir banned med han forskruede verdensbillede, og opdigtede historier. Psg er en slave klub. Intet andet.
Argentina tager VM i 2022! Napoli tager Scudettoen for første gang siden Maradona tiden.
Allez Paris

Kom gerne med links til de artikler du påstår har været nok af. Det burde være nemt nok, når du er så skråsikker.
@ Allez Paris!

Samtlige spanske og engelske medier, mest troværdige klubkilder inklusive, har det sidste års tid skrevet om, at de ville hente Pochettino ind som erstatning for Zidane eller Solskjaer. De har begge bedt Pochettino om at vente, men han sagde fra, og valgte PSG i stedet.


Kan du ikke komme med lidt henvisninger til de "mest troværdige klubkilder", der har bragt historier om, at Poch skulle være forsøgt hentet af Manchester United og Real Madrid?

Altså links mv.
https://www.youtube.com/watch?v=a5odfrF_m9o
Der er kun en ting som frister i PARI$
Før kunne man ikke lide klubben PSG, og nu kan man hverken lide klubben og dens fans.
annonce