Snak

Mere indhold efter annoncen

Fredericia ydmygede førerholdet Helsingør

Skrevet af bold
søn 17. apr 13:58

FC Fredericia tævede søndag 1. divisions førerhold FC Helsingør med 4-0 i oprykningsspillet. Kristian Kirkegaard tegnede sig for to mål og en assist for det sejrene hjemmehold.Læs hele nyheden her
Skrevet af Xperten1
Fuldstændig rædderlig præstation igen i dag af gutterne. At vi ikke formår at vinde en kamp mod et urutineret hold som Fredericia er en katastrofe. Munksgaard ligner ikke sig selv, men værst af alt er nærmest, at Norouzi har så store vaskeligheder med at positionere sig.. allerede i hans unge år i Brøndby var det her et problem. Kan godt være jeg har nemmere ved at se de her ting qua mit job som ungdomstræner, men tænker ikke, at jeg er den eneste der kan se det?? nu må Morten og Mikkel simpelthen snart få gjort noget ved det!!!! Tror dog desværre vi har større problemer i klubben lige pt udover den spillemæssige krise.. har hvert fald hørt fra en gammel trænerkollega med tilknytning til klubben, at der har været nogle intern stridigheder mellem nogle af spillerne. Efter Nykøbing kampen sidste uge havde flere været en tur på Retro, og nogle af vores profiler blev eftersigende smidt ud, da de var ved at komme op at slås med hinanden indbyrdes. Efter hvad jeg ved, har Morten haft en alvorlig snak med de pågældende spillere, men rygterne går på, at er stor splittelse blandt flere af de offensive spillerne, og at der er opstået store kliker. Min kontakt siger faktisk, at der skulle være en decideret "ond stemning" internt mellem spillerne. Hvis trænerstaben ikke formår at have en konstruktiv dialog med spillerne omkring det her, så er det sådan noget der kan være med til at koste oprykningen......
FC Helsingør
Skrevet af Eklund
Super flot af Fcm II. De må juble i Ikast.
Skrevet af VIF57
På vej i suppen…
Så skal det være bedre end det der, ellers glem det!
Skrevet af Slettet(550619222806)
@expert1
Du hjælper næppe klubben ved at lufte vasketøjet offentligt, inden det er vasket.
FCM Mestre 2015, 2018, 2020 fff (flere følger forhåbentlig) Pokalvinder 2019 fff
Skrevet af Sule12
oros

Jeg tænkte det samme. Det er ikke så meget fan over at udstille egen klub mens kaos står på.
Skrevet af Vagn1896
Viborg er også rigtig glade for fcm men hykleriet vil ingen ende tage i Viborg
Skrevet af FMVR
Xperten1 er en troll uden tilknytning til Helsingør.
Det er ren fantasi og røverhistorier han kommer med på bold.dk

Skrevet af Shackleton322
Badboner - vagn er et pænt navn :-)

Hvilke to fcm legender hentyder du evt. til? JP og?

Det være sagt, så handler det her jo ikke om en lille drengs mindreværd, men om et grusomt nederled til Helsingør.

Uagtet i dag, så har jeg absolut ingen tro på Frederecia, kanon kamp af jer og kæmpe respekt, det skulle alligevel undre mig meget, om i pludselig bliver så godt kørende at i kan komme op at være med.. Sorry

Hvad sker der i Helsingør? Det der ikke kunne ske, er ved at ske, og det er godt nok svært at forstå.

Den der med, jeg har hørt fra en der.... For pokker hvor er den slidt og utroværdig. Jeg kender en der engang har haft en steddatter der var tilmeldt pigespejderlejr i Sverige, og derfra på ved jeg, at de offensivespillere er bedste venner, men at der åbenbart har været kantineproblemer og deres madpakker har været fyldt med remoluade i stedet for solsikkerkerner...

Seriøst, hvad pokker sker der med Helsingør?
Skrevet af 7000 FCF
Eklund. Jeg er så imponeret over din utroligt intelligente kommentar.
Skrevet af XflamingoX
Dumme dumme abe-dreng. Så vidt jeg husker har Viborg vidst nok to eks FCF´ere i Putros og Christian Sørensen. Så klap hesten stodder!
Skrevet af bruger 151464
"Badbonez-Vagn" har været på skoleudflugt, så han er undskyldt når han ikke ved, hvem Friis på bænken i Viborg er….
Skrevet af Big Ben
Og rækkens kæledægger er Helsingør ligefrem ...
Skrevet af XSDU
@ Sule12
@ oros

Hvis I tager et kig på vedkommendes historik, vil I finde en mængde bizarre indlæg, som altid skildre dårlige oplevelser i forbindelse med FC Helsingørs kampe.

Hvis disse spillere havde været på natklub, mon så ikke også nærværende medie havde opsnuset det?
Det er i al fald en ny historie for mig, så dokumentation herfor modtages med kyshånd.

Pointen er, at sandhedsværdien sandsynligvis er til at overse, når kilden er netop denne bruger, med historikken in mente. Ellers skulle det da godt nok være en undtagelse.

Men med det sagt, må der dog næsten være et eller andet galt lige pt, den præmis køber jeg gerne, med 3 nederlag i træk. Især set i lyset af, hvordan de spillede indtil da.

Men burde en tur på natklub med slagsmål underopsejling da ikke komme ud til en større skare, hvis der var noget om det?
Skrevet af DansPlast
XflamengoX
Christian Sørensen kom da vist fra OB´s overskudslager.
Eller?
Skrevet af BluesKTBFFH
Helt ærligt Morten Eskesen, du er da helt på månen.
Hvorfor reageres der slet ikke undervejs i kampen? Gør nu noget.

Det er til grin som fan, at følge den passivitet der foregår på trænerbænken under kampene. Du sidder ned hele kampen uden at kommunikationer med spillere eller direktioner i det taktiske. Det virker som om at holdet slet ikke er blevet sat op i dag. Og det virker som om du er skide ligeglad.

Nikolaj Hansen er færdig, få ham nu ud af holdet. Geetsen går tydeligvis kun op at håret sidder rigtig, og tøjet ikke bliver beskidt. Tror ikke jeg har set en glidende tackling fra ham siden før nytår. Genpresset er så halvhjertet og ukoordineret at det halve kunne være nok. Det er som om holdet slet ikke har tro på at de faktisk kan rykke op. Adamsen spiller den kun bagud, ham Just smider jo bare konstant bolden væk, og jeg tror ikke at jeg har set rigtigt og aggressivt pres med Munksgaard på spidsen hele sæsonen. Ja, han scorer muligvis mål, men han bidrager jo med intet andet end dårlig attitude på banen ellers.

Hvordan pokker kan du lade det ske Morten? Hvor er den nye ledelse henne, hvor er der ingen der træder i karakter og ændrer på de taktiske dispositioner, nu når Morten nægter at se dem i øjenene.
Helsingør
Skrevet af Slettet(550619222806)
Frederia lejer ganske rigtigt en del unge spillere fra FCM. Det er der andre, der også gør. Ingen regler bliver dog overtrådt.
Jacob Poulsen var en stor spiller i FCM. Legende? Måske. Den aktuelle Friis i Viborg har aldrig været tilknyttet FCM.
Spillere, trænere, sportschefer osv. er ansatte, som kan og vil flytte rundt efter ønske, behov og muligheder. Det har jeg også gjort.
Der eksisterer blot dette særlige, at enhver, der har været ansat i en fodboldklub, for evigt er stavnsbåndet hertil.
Og sikke da noget forældet vrøvl.
Jeg ønsker både Fredericia og Helsingør det bedste.
FCM Mestre 2015, 2018, 2020 fff (flere følger forhåbentlig) Pokalvinder 2019 fff
Skrevet af glvardevej
Der skal ikke meget modgang til for at tingene brænder helt sammen for Helsingør folket her på sitet, de er jo også kun ved at rykke op med et hold der reelt burde ligge under os andre, der har pil ned i 2. div. Håber for dem de får forventningsafstemt lidt f
COYS!
Skrevet af Balder24
Der kommer 3 hold jagtende bagfra. Spændende Race der er i gang.
Skrevet af XSDU
@ glvardevej

Synes nu ikke jeg er brændt sammen, men har blot kommenteret på en trolls udgydelser.
Jeg bliver dog ikke overrasket, hvis det går galt nu, det er jo set før.
Det er bare skuffende, hvis man ikke har lært af tidligere, og hvis der skulle være bare en flig af sandhed i en påstand om interne uoverensstemmelser, at man så ikke kan løse dem og fokusere på fodbolden.
Skrevet af 7000 FCF
Balder. Jeg kan kun se, at det må være 2 eller 4 hold, der kommer bagfra.
annonce
0