Snak

Mere indhold efter annoncen
"Badbonez-Vagn" har været på skoleudflugt, så han er undskyldt når han ikke ved, hvem Friis på bænken i Viborg er….
Og rækkens kæledægger er Helsingør ligefrem ...
@ Sule12
@ oros

Hvis I tager et kig på vedkommendes historik, vil I finde en mængde bizarre indlæg, som altid skildre dårlige oplevelser i forbindelse med FC Helsingørs kampe.

Hvis disse spillere havde været på natklub, mon så ikke også nærværende medie havde opsnuset det?
Det er i al fald en ny historie for mig, så dokumentation herfor modtages med kyshånd.

Pointen er, at sandhedsværdien sandsynligvis er til at overse, når kilden er netop denne bruger, med historikken in mente. Ellers skulle det da godt nok være en undtagelse.

Men med det sagt, må der dog næsten være et eller andet galt lige pt, den præmis køber jeg gerne, med 3 nederlag i træk. Især set i lyset af, hvordan de spillede indtil da.

Men burde en tur på natklub med slagsmål underopsejling da ikke komme ud til en større skare, hvis der var noget om det?
XflamengoX
Christian Sørensen kom da vist fra OB´s overskudslager.
Eller?
Helt ærligt Morten Eskesen, du er da helt på månen.
Hvorfor reageres der slet ikke undervejs i kampen? Gør nu noget.

Det er til grin som fan, at følge den passivitet der foregår på trænerbænken under kampene. Du sidder ned hele kampen uden at kommunikationer med spillere eller direktioner i det taktiske. Det virker som om at holdet slet ikke er blevet sat op i dag. Og det virker som om du er skide ligeglad.

Nikolaj Hansen er færdig, få ham nu ud af holdet. Geetsen går tydeligvis kun op at håret sidder rigtig, og tøjet ikke bliver beskidt. Tror ikke jeg har set en glidende tackling fra ham siden før nytår. Genpresset er så halvhjertet og ukoordineret at det halve kunne være nok. Det er som om holdet slet ikke har tro på at de faktisk kan rykke op. Adamsen spiller den kun bagud, ham Just smider jo bare konstant bolden væk, og jeg tror ikke at jeg har set rigtigt og aggressivt pres med Munksgaard på spidsen hele sæsonen. Ja, han scorer muligvis mål, men han bidrager jo med intet andet end dårlig attitude på banen ellers.

Hvordan pokker kan du lade det ske Morten? Hvor er den nye ledelse henne, hvor er der ingen der træder i karakter og ændrer på de taktiske dispositioner, nu når Morten nægter at se dem i øjenene.
Helsingør
Frederia lejer ganske rigtigt en del unge spillere fra FCM. Det er der andre, der også gør. Ingen regler bliver dog overtrådt.
Jacob Poulsen var en stor spiller i FCM. Legende? Måske. Den aktuelle Friis i Viborg har aldrig været tilknyttet FCM.
Spillere, trænere, sportschefer osv. er ansatte, som kan og vil flytte rundt efter ønske, behov og muligheder. Det har jeg også gjort.
Der eksisterer blot dette særlige, at enhver, der har været ansat i en fodboldklub, for evigt er stavnsbåndet hertil.
Og sikke da noget forældet vrøvl.
Jeg ønsker både Fredericia og Helsingør det bedste.
FCM Mestre 2015, 2018, 2020 fff (flere følger forhåbentlig) Pokalvinder 2019 fff
Der skal ikke meget modgang til for at tingene brænder helt sammen for Helsingør folket her på sitet, de er jo også kun ved at rykke op med et hold der reelt burde ligge under os andre, der har pil ned i 2. div. Håber for dem de får forventningsafstemt lidt f
COYS!
Der kommer 3 hold jagtende bagfra. Spændende Race der er i gang.
@ glvardevej

Synes nu ikke jeg er brændt sammen, men har blot kommenteret på en trolls udgydelser.
Jeg bliver dog ikke overrasket, hvis det går galt nu, det er jo set før.
Det er bare skuffende, hvis man ikke har lært af tidligere, og hvis der skulle være bare en flig af sandhed i en påstand om interne uoverensstemmelser, at man så ikke kan løse dem og fokusere på fodbolden.
Balder. Jeg kan kun se, at det må være 2 eller 4 hold, der kommer bagfra.
annonce