Snak

Mere indhold efter annoncen

Frem-chef: Der findes desværre altid et par 'internetkrigere'

Skrevet af bold
fre 11. nov 17:00

Frem-cheftræner René Henriksen siger, at han er fortrøstningsfuld på trods af, at holdet kun har fået én sejr i 2. division. Han mener, at der er god støtte, men der er nogle internetkrigere, som er kritiske.Læs hele nyheden her
Skrevet af VIF57
Der er vel intet i vejen for, at en trofast fan kritisere, uden at skulle kaldes for noget andet…
Skrevet af PUSB!
Det "interview" på hjemmesiden er det rene mikrofonholderi.
Det ville klæde den gode René at forholde sig til det faktum at han er den dårligst uddannede af alle trænere i de øverste 3 rækker eller det faktum, at de sidste 19 kampe kun har budt på to sejre, nemlig hhv. over et nyoprykket sjællandsserie hold og Jammerbugt som alle alligevel vinder over.

Og så har jeg i øvrigt til gode at læse nogen kritik af navngivne spillere, det er muligt det kan findes, jeg har bare ikke set det, tværtimod har jeg set spillere få masser af ros for deres evner og indsats, men det er desværre ikke nok når man har en taktisk neandertaler som uge efter uge laver de samme graverende fejl.

Den gik i 3. division, men det gør den ikke i 2. division hvor han tydeligvis er overmatchet.
Skrevet af fodbold_hjernen
så får de ung j o sandheden
FHJ
Skrevet af Bk_FREMMER
-
Skrevet af Bk_FREMMER
-
Skrevet af Heko
En ting at Rene H er den dårligst uddannede træner i divisionerne, det kan måske debatteres. Men at han overlever at leverer BK Frem som et elevator hold mellem 3 og 2 division er en gåde. Han har tidligere været blandt 4 magtfulde folk i klubben, som træffer alle sportslige afgørelser. Sammen med sportschefen, ølkongen og malermesteren. De fleste trænere før ham har været der maks et år og ud igen. Men Rene overlever hver gang, kulturen og magten er syg i BK Frem.
Skrevet af PUSB!
Der er sådan set ikke så meget at diskutere, i de to øverste rækker er der krav om licens, det er der ikke i 2. division, alligevel har alle på nær to det, og den anden er Thisteds netop udnævnte vikar.
Fischer i Skive har endnu ikke erhvervet sig skoledelen, men kommer med under Top Player ordningen.
Så tilbage står René uden papirer på noget som helst, men alligevel med verdens længste snor, og ja, selvfølgelig kommer der sejre i ny og næ, blind høne finder også korn.

Ølmanden er i øvrigt ikke længere en del af magten i klubben, han blev skubbet ud som leverandør da René og sportschefen synes de skulle aflønnes alternativt ved at overtage driften af klubhuset.
Det betyder selvsagt at sponsoratet nedskaleres væsentligt når det nuværende udløber.
Skrevet af Heko
Pusb du har ret man ansætter en direktør i AS’ et, som reelt kun er en kagefigur. Man opretter støtteanparter, hvor der ikk er nogen mulighed for være til at bestemme noget som helst. Den reelle magt ligger stadig hos de samme personer i klubben. Og nu fortæller du at den ene af de magtfulde er blevet kørt ud fra magten. Bestyrelsen fra amatørafdelingen skifter også hoveder hele tiden. Det er ren galehus. Ærgerligt :(
Skrevet af Bk_FREMMER
...
annonce
0