Snak

Mere indhold efter annoncen

Frem dummede sig - B93 med vigtig sejr

lør 24. apr 2021

Frem dummede sig på hjemmebane, da de blot fik 1-1 mod Næsby. Andetsteds viste B93 deres kvalitet og slog Middelfart med 1-0 i 2. division - Gruppe 1.Læs hele nyheden her
En lille historie fra hverdagen på fodboldbanen, nu det er en artikel om FREM. Idag mødte min søn´s U14 hold FREM´s ditto. Da én af deres spillere gentagne gange svinede vores bænk til med ufatteligt grimt sprog, blev han bedt om at moderere sig en smule, på en pæn måde. Sådan fra voksen træner til barn. Dét skulle han ikke ha´ gjort. Knægtens gangster-agtige far kom flyvende med voldstrusler og næverne klar. Kun fordi der heldigvis også var fornuftige FREM´ere til stede undgik vi et slagsmål. U14!! De var endda komfortabelt foran. Håber han var faldet ned, da AMG´eren (you know the type) skulle hjemover. Et styks indberetning på vej.
Til knægtens forsvar skal det lyde at vi er mange der har haft sådan en ungdomskamp (eller kampe...) med grimme ukvemsord rettet mod en usaglig, tyndhudet KB trænerbænk. Hvad var ordene fra voksen træner til ungdomspiller? Ærgerligt med gangsterfædre der blander sig, de eksisterede også tilbage i 80´erne. Lyder fornuftigt med en indberetning. Overraskende flot sæson B 93 har gang i. Kun 4 point fra direkte oprykning, og nu med 6 point ned til Frem.
Hvad KB´s trænerbænk har med dagens oplevelse at gøre, ved jeg simpelthen ikke? Vi spiller ikke i KB. For at forsvare knægten ligefrem, skulle du nok ha´ været der. Han blev bedt om at skrue ned for de mest absurde bandeord, hvorefter han naturligvis skruede op. Vi har oplevet det mange gange både min søn og jeg, både i 80´erne og de sidste 7-8 år med hans hold. Det er heldigvis længe siden, qua Covid, så det forbavsede mig mere end det plejer. Hvis forældre ikke kan holde kæft, skal holde sig væk.
Middelfart havde fortjent mere
annonce