Snak

Mere indhold efter annoncen

Frem er presset: Kan overleve med fire-fem nye til en halv million

Skrevet af bold
fre 18. nov 15:40

Frem-sportschef Peter Olsen vurderer, at klubben kan overleve i 2. division ved at hente fire-fem nye spillere. Det koster til gengæld en halv million kroner, og det gør det svært, siger han til bold.dk. Læs hele nyheden her
Skrevet af cabbagefever
Alle de mange rigmænd fra Sydhavnen må ud af busken!
Skrevet af PUSB!
Jeg vil også have noget af det som Peter Olsen er på, bare kun en kvart dosis så man ikke kommer til at lide af de samme vrangforestillinger, for det kan umuligt være sundt.

For det første så har Brabrand ikke et højere budget end Frem, for de har nærmest ikke noget.
Udtalelsen er i øvrigt totalt modsat af hvad han selv skrev på supporterforum i går, det er først farligt at lyve når man ikke kan huske hvem man fortæller hvad.

For det andet, hvis du finder en halv million Peter Olsen, så ansæt en træner og en fysisk træner, det er langt bedre givet ud.

Og nej, holdet slår selvfølgelig ikke alle hvis de rammer deres niveau, men de kan måske godt slå nogle af dem der er lidt bedre end Jammerbugts usammenspillede lykkeriddere og et nyoprykket sjællandsserie hold, så hvis de skal slå Kolding skal der både være held og stolpe ind (begge dele har Frem i øvrigt allerede haft i denne sæson, modsat hvad mange tror).
Skrevet af Slettet(172333222811)
Er det ikke Carsten Werges favorit klub?

Så må han svinge kortet.
Skrevet af Super Frem
Har du ikke været på det længe Peter Lyngberg. Måske endda dobbelt dosis.
Skrevet af JRman.u
Shit Peter Lyngberg, hvor har du dog bare en direkte ulækker personlighed.
Jeg håber aldrig at se dig igen på et stadion med den tværstribet trøje på. Den klæder de fleste, men absolut ikke dig... Føj du er kvalmende.
FREM er Kult
Skrevet af nick_fik
De skal bare fyrer de “såkaldte” træner og sportschef de har og få nogen ind der ikke kun har spillet manager spil som barn og tror det er det samme som at være ude i virkeligheden. For de har hentet mange spillere ind på div. Ordninger men uden den helt store kvalitet, de mangler hvertfald ham styrmanden nu hvor Messi har været ukampdygtig.
Skrevet af PUSB!
Sandheden er ilde hørt, Jesper Rasmussen United og Super Søren Gelineck.

Manden forsøger at undskylde sig med han nok er blevet fejlciteret, men bliver i stedet taget med bukserne nede.
Det er fint I bryder jer om at klubben styres af notoriske lystløgnere og det der er værre, jeg gør ikke.
annonce
0