Snak

Mere indhold efter annoncen

Fremad A. vendte tilbage med sejr

søn 7. aug 2011
Olcay Senoglu blev dobbelt målscorer i sin debut, da Fremad Amager i dag tog imod Elite 3000. Opgøret endte 4-1 til amagerkanerne.

Læs hele nyheden her
Lort Lort Lort...
nå! op på hesten igen i næste ugen Elite..
- Danske landshold ( I medgang og modgang! ) Derudover: - Mallorca - Spurs
tror stadigvæk at 1.pladsen kommer til at bestå imellem FC Nordvest,Elite 3000,Hvidovre samt HIK.med Hvidovre som lille favorit!
når man begår 2 straffespark og får rødt kort, så vinder man sgu ikke.
tlk til amager
Elite 3000 - Nu FC Helsingør
Fremad Amager spillede virkelig godt, dog også hjulpet godt på vej af et uskarpt Elite 3000 hold og en udvisning. Det var de afgørende faktorer i kampen. Helsingør vandt hjørnesparksstatistikken med 11-4, og det siger ikke så lidt om kampen og uskarpheden hos gæsterne.

Når det så er sagt så spillede Fremad Amager en god kamp, med en masse små gode kombinationer, Helsingør lignede et sæt bowlingkegler indimellem. Det kan blive en spændende sæson hvis vi fortsætter i samme tempo.

Olcay Senoglu er virkelig et godt køb, arbejder som en hest, og scorer mål. Gode ingredienser!
Ha\' det fremragende. :)
Vi er super Fremad A! Fremad Amager tilbage i divisionerne!
Danmark: Fremad Amager & FCK. England: Liverpool.
To Amager-hold i top 5. Det er da smukt. (:
Prioriteret rækkefølge: England: Ipswich Town FC Spanien: Villarreal CF Italien: AC Milan Danmark: Viborg FF Tyskland: Wolfsburg
Rigtig god kamp. Er lige kommet hjem fra Sundby, og det lover da lovende for fremtiden :)
GALL Raus!!!!! Hvor er det bare ringe!!
Til Burgeren - hvor er du dog unuanceret og primitiv i din kommentering:

Man kan da ikke vurdere noget på bagrund af én kamp og det lader til at du ikke så kampen, for det er jo ikke træneren som laver to straffespark og det er heller ikke trænerens skyld at anføren bliver udvist efter 47 minutters spil, således at Eliten må spille 2. halvleg med 10 mand. Det er heller ikke træneren som undlader at sparke bolden over stregen på de chancer som Eliten tilspiller sig. Selvom de spillede med 10 mand, havde de faktisk rigtig godt fat i spillet og tilspillede sig flere chancer, men mister så lidt troen på det, da de får endnu et straffespark imod sig og kommer bagud 1-3 i stedet for en udligning til 2-2 som de jagede på det tidspunkt.

Heldet var ikke med os i dag, men jeg ser ingen grund til at gå i panik for der var masser af gode momenter i spillet og indsatsen og så var der jo altså også to hold på banen !1970 jeg kan kun give dig ret
annonce