Snak

Mere indhold efter annoncen

Fremad Amager sælger billetter til 500 kr.

tir 1. mar 2022

Den hårdt trængte 1. divisionsklub Fremad Amager går alternative veje for at finde midler til overlevelse - blandt andet med tårnhøje billetpriser til fredagens opgør mod Lyngby.Læs hele nyheden her
Det svarer jo 10 gram. Der kommer ikke mange tilskuere.
Med personaleomkostninger på 21.389.000 (regnskab 12.2020) og en egenkapital på minus 43.000.000 af samme regnskab. Derudover var der 2016 ingen gæld, imod 2019 18,2.mill og 2020 41,7 mill.læg så yderligere til at Personaleomostninger i 2016 på 6 mill. stigende på 4 år til 21,5 mill. er da godt nok også en udfordring. så skal der dæleme sælges mange billetter af 500Kr.
Rent faktisk, så er stadion nok ikke stort nok.
Hvis du gad at bruge 30 sekunder på at læse det, så kan man stadig købe almindelige billetter.
Danmarksserien venter. Godt for lokale talenter, der gerne spiller gratis.
Det er jo den famøse "tisse i bukserne" løsning. Det er muligt de kan skrabe sammen til driften i denne måned, men hvad så med næste måned etc. Savner en plan og en retning.

De får ikke mange til at skyde penge ind i FA uden en klar plan - og ikke mindst en plan for gælden. Der skal da gøres et forsøg på, at kunne fortsætte i nuværende form og set-up, men en regnskabs kyndig, havde nok anbefalet at erklære selskabet konkurs og starte forfra i DS. De penge der nu betales for billetter til fredagens kamp, er spildte penge.

To sponsorer tror på fremtiden, men der skal mange flere til og de kommer først når der præsenteres en fornuftig bæredygtig plan - har FA de folk der har drevet en virksomhed der kræver en turn-around??!!! Næppe, men hvem kan de så læne sig op ad?

Som skrevet tidligere - ud med ledelse og bestyrelse og få nogle folk ind der har forstand på forretning - suppler gerne med et par fodboldfagkyndige (men helst nogle der har gået i skole mere end 10 år).
Fremad Amager er kørt i sænk af personer, som slet ikke er deres opgave voksen.

Hovedproblemet er at ingen - åbenbart - har bekymret sig for om der var penge nok til at betale lønninger til den 1., og nu tror man så, at noget af regningen kan sendes til fangruppen. Utiltalende tiltag og et udtryk for en amatøragtig tilgang til ledelse. Ingen på den direktionsgang som skal have adgang til andet end en cigarkasse.

De skal finde 10 millioner, hvis denne sæson skal køres til ende, og det er den tidshorisont, som man som minimum er nødt til at agere efter. Er pengene der eller ej. Lad være med at sende regningen til fansene.
Man har jo kørt med et budget, der var så vanvittig, utroligt at ingen i den klub, har råbt vagt i gevær
Klubber som Fremad Amager bør droppe den konstante udmelding om Superliga målsætning som mange andre klubber. Det er urealistisk, og det ender ofte som her med konkurser og/eller enorme underskud. Istedet bør man satse på talentudvikling og være en klub der stræber efter at spille i top 6 i 1 division
@Mangdal

Fuldstændig enig!!!

Så er konceptet beskrevet, så mangler der bare "hvad koster den plan årligt" og hvordan løses den nuværende situation bedst (gæld, kapitaltilførelse etc. vs en konkurs og starte forfra i DS)
Holder meget af Fremad Amager - men de mangler 5-6 mio. ?

Skal jeg betale 500 kr. for en billet til at spillere får 60.000 kr. i løn pr. måned og direktøren får 100.000 kr. i løn pr. måned ? (mit bud?)


annonce