Snak

Mere indhold efter annoncen

Friis har været udsat i AaB: Jeg er ikke blevet dårligere

man 22. aug 12:07

AaB-cheftræner Lars Friis fortæller, at han har været udsat på trænerposten grundet den dårlige stime, men at de i klubben ikke er blevet dårligere, og det kom til udtryk mod Brøndby.Læs hele nyheden her
Det ville klæde Bold.dk at have en kildeangivelse på artiklen. Det ser ud til, at dette interview er fra Rishøjs Corner.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Indtil han har præsteret noget i Aab, så har han vil ikke vist, at han har været god?
I Viborg overtog han et hold der præsterede helt perfekt og nærmest ubesejret da han overtog dem, så det var bare at køre videre. I Aab overtog han også en klub der virkelig havde gang i en god sæson, men med ham er det kun gået ned af bakke. Så det bliver spændende hvad det ender med i Aab, om han kan styre sit hold til succes og gøre det bedre, eller om han "bare" kan vedligeholde andres arbejde som i Viborg.
Nej, Friis.. du er lige så elendig
Du har bare aldrig været bedre
Måske det ikke er trænerens skyld. Vores midtbane har været ikke eksisterende indtil nu og vi har ingen angriber. Ementa er ikke løsningen. Han er langsom og uden teknik. En hvilken som helst anden spiller fra U17 og op ville kunne gøre det bedre. Han er decideret ufarlig.
Nu har du jo ikke været toptræner særligt længe, under udvikling, så burde så sandelig gå den anden vej…. Ikke købt på tidligere præstationer, men forventninger om fremtidige
annonce