Snak

Mere indhold efter annoncen
Selvfølgelig burde Hjulmand fyres, men det sker næppe.

Manden har for meget goodwill blandt DBU ledelsen og spillerne. Derudover så er han jo politisk korrekt as FUUCK. Det ville ikke se godt ud hvis han fyres blandt den etableret presse og Twitter Crowd :)
Relationer min bare røv
Tillykke med 28. pladsen. Selvfølgelig skal Hjulmand fyres, man kan jo ikke have et hold der er udtaget på baggrund af vennetjenester 😤🤬
Din egen skyld, at udtage 11 spillere der er skadet eller bænket, det er sgu håbløst. Og uden en plan B, selvom du vidste hvor dårlig form holder var i.
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
Når Spanien og Tyskland kan spille med helt unge talentfulde spillere eller spillere uden lang landsholdserfaring, kan det undre at DK ikke kunne finde plads til formstærke spillere som feks Isaksen, Kjærgaard, O’Riley, C.Nielsen, Ingvartsen, Odgaard eller Uhre, specielt når man havde en større trup på 26 denne gang.
Det må være tid til selvransagelse, troede man havde lært at skadede og spillere uden kampform ikke har noget at gøre ved en slutrunde…
SÅÅÅ´ET U!
Silkeborg IF, imod moderne fodbold.
Hjulmand valgte som Piontek i 1988 at tage et hav af halvskadet,spillere ude af form,samt spillere uden spilletid, i deres klubber med! Som et af få hold valgte man i Qatar,desuden ikke at spille opvarmnings kampe ! Pilen peger på Hjulmand der må nye kræfter til….
Jeg sagde det inden turneringen gik igang at jeg sagtens kunne se et dansk fiasko af flere årsager, så jeg er ikke så overrasket som mange andre er det. At vi er så ringe at vi også taber til Australien havde jeg dog ikke set må jeg sige. Den ringeste performance under Hjulmand hvor Tunesien kampen kun var svagt bedre - det åbenlyst bare ikke godt nok.

Det er den ringeste VM slutrunde et dansk landshold nogensinde har spillet og overgås kun af et par EM slutrunder resultamæssigt, men hvis man ser på modstanderne så vil jeg personligt mene dette slår alt som den ringeste slutrunde et dansk landshold nogensinde har spillet påtværs af EM og VM slutrunder.

Naturligvis skal der ses på træner team´et som der altid skal når bundlinien gøres op, men jeg mener dog det er overilet og forhastet af fyre Hjulmand nu og her.

Åbenbart kan Hjulmand kun spille i Europa og næste gang er det trods alt EM det handler om, men det må være slut med 4-0 sange nu her og tid til selvransagelse for en helt elendig gennemført kampagne Hjulmand totalt undervurderede fra start til slut.

Frankrig slog vi 2x i Nations League, men det er jo rystende ligegyldigt når det altid er slutrunderne det handler om og vi har vel retteligt været et af turneringens ringeste hold og slutter fortjent sidst i gruppen. Det må vi erkende og komme videre derfra.
Jeg fik også flashback til 88.

Dreyer, Ingvartsen,Uhre, Odgaard, Daramy, Isaksen har alle vist form og var ikke med.

From where you are now i dont think you can go wrong.
Nogle af de drenge der render rundt med Vikinge tatoos, og slår ud med armene som en flok amatører.

Vi har en spiller som har vist noget vilje og vildskab, han gik skadet ud efter 1 kamp. Han har nærmest ikke spillet i efteråret, men brænder stadig banen af alligevel.
At slå op i banen som spiller og så ud med armene, så fortjener i ikke opbakningen fra fans.
Kun værterne har været ringere end os, og de havde endda mere vilje.
10 spillere som kommer ude af form som, men med relationer min bare røv.
Vilje og fight over talent og arrogance.

Flovt og pinligt, ikke at vi ryger ud fordi vi burde og vi er dit eller dat, men for en direkte flov og pinlig indsats målt alene på vilje.Shrek
annonce