Snak

Mere indhold efter annoncen
Hjulmand er og bliver bare en middelmådig træner sammen med hans assistent MW.

Det danske landshold har været et forklædt FCN hold, udtaget spillere han havde i sin egen trænertid etc.

Tid til nye kræfter for landsholdet efter sådan en gigant fiasko som de har leveret idag.
#HjulmandRaus
Cash
Ja havde vi da bare haft fokus på det som det reelt handlede om, nemlig fodbold, i stedet for regnbueflag og menneskerettigheder. Alt det kunne man have taget stilling til længe inden, og vist nogle nosser og blevet væk. Men nu valgte man at tage afsted, og derfor skulle man så have koncentreret sig om fodbold og ikke andet. Fokus var jo helt væk....
Vitterligt alle kunne have gjort det bedre. Jammerligt.
FYR DEN UDUELIGE TRÆNER.
Hjulmand kan jo kun spille kvalifikation- og Nations League kampe og helst ikke for langt væk fra Parken.

Det er hygge nygge bold som man kender det fra hans FCN.

Som United fan er jeg dog ikke utilfreds med at Erikssen nu får lidt pause inden 2. del af sæsonen går igang da der skal spilles rigtig mange kampe.
DK kan ingenting når det gælder, det har de vist utallige gange. Jeg forventer ikke de vinder et VM, men alt den hype omkring det her hold (som nok er det 3 bedste danske hold nogensinde) - de skal formå at komme videre fra en tam pulje, selv med dårligt spil.

Allerede før VM havde man dårlig fornemmelse og efter kampen mod Tunesien var det stensikkert DK ikke ville gå videre - det var kun alle de godtroende tosser der troede på stjernestøv og mirakler - VÅGN nu op - realiteten er bare at DK har et elendigt landshold, der har spillet sig op på en lyserød sky og sammenhold efter Eriksens forfærdelige hændelse - men nu ser vi landsholdets sande jeg.

Der går lang tid før DK igen har et godt landshold.

Spillere der ikke får en slutrunde mere:
Schmeichel
Eriksen
Braithwaite
Poulsen
Kjær
Hvem har vi som kan tage over? - Der ingen danske upcoming stjerner - og nej Lindstrøm tæller ikke med, han er laget under spillere der kom til de helt store topklubber.

Det eneste DK kan prale af er et ok forsvar til de næste 5-6 år
Bah, Kristensen, Andersen, Christensen og Mæhle.

Offensivt er der kun ASO og Lindstrøm :)

INGEN midtbane eller angribere :)

Pinligt at ryge ud, pinligt at kalde sig dansker. Samtlige personer omkring landsholdet skal skamme sig og komme med en officiel undskyldning.
Fc København Tottenham Hotspurs
moderator
"Hjulmand kan jo kun spille kvalifikation- og Nations League kampe og helst ikke for langt væk fra Parken. "

Du har ret. EM skal lige lægges til. Og venskabskampe.

Vent.....så er det reduceret til tre kampe ved VM?
https://kortlink.dk/sudv
Geddar, man slog Rusland, Wales og mægtige Tjekkiet ved sidste VM, og ellers under Hjulmand kun magtet at vinde over et Frankrig hold et par gange, hvor de ikke engang magtede at tage det seriøst. Du er så fucking retarderet omfg.
moderator
For det første skal du lige genoverveje kommentarer som det du sluttede af med. Medmindre du elsker at skyde sig selv i foden.

For det andet så tæller de kampe sådan set også.
https://kortlink.dk/sudv
Jeg synes ærligt talt noget af det mest fordummende ved at være fodboldfan er den kollektive stemning af "Fyr Træneren!", der kommer hver gang ens hold har tabt en kamp. Før dette VM var der virkelig meget få, der havde noget negativt at sige om Hjulmands fodboldanalytiske evner eller hans evner til at motivere. Semifinale ved et EM 2020 (i 2021) er historisk, og spillet i den slutrunde var i perioder det bedste, vi har set fra et dansk landshold i en slutrunde siden 1986. VM-kval´en var også ganske suveræn. Nations League, hvor vi var en my for at gå i Final Four. Det er simpelthen både spillemæssigt og resultatmæssigt det bedste vi har set fra et dansk landshold.
Jeg er med på, at der var mange, der beklagede fravalget af Marcus Ingvartsen, Philip Billing og et par andre, men er der virkelig nogen, der tror, at de kunne have forandret det hele, hvis de var med? Det var tydeligt, at de danske spillere var i tvivl om, hvorfor de var i Qatar og at debatten om at spille på migrantarbejdernes grave, havde sat sig. Det falder delvis tilbage på Hjulmand, men det falder vel mere tilbage på ledelsen af DBU, der har fejlet med at overbevise spillerne om, hvorfor det var ok at spille i Qatar, eller tage beslutningen om at boykotte med alle de konsekvenser, det ville få for dansk fodbold mange år ud i fremtiden. Jeg er ret optimistisk i forhold til, at når EM-kvalen går i gang igen med Hjulmand som træner, så fortsætter Danmark i det spor, som var lagt ud forud for VM 2022, og hvis han ønsker det, så er jeg ret sikker på, at Kasper Hjulmand også er Danmarks træner om 4, 6 og 8 år, og det skal nok blive godt.
annonce