Snak

Mere indhold efter annoncen

Frustreret Hjulmand tager ansvaret for VM-skuffelse

Skrevet af bold
ons 30. nov 18:27

Landstræner Kasper Hjulmand erkender, at han har ansvaret for, at Danmark røg ud efter VM-gruppespillet.Læs hele nyheden her
Skrevet af Stankovic
Første fejl er at udtage spillere på baggrund af venskab og ikke på baggrund af form.
Skrevet af dimme
Giv nu bare Qatar skylden Hjulmand, vi ved det er det du egentlig mener
Skrevet af danishmagpie
Der er kun en vej for Hjulmand, og det ud.
Det havde kostet en fyreseddel hos alle andre top 10 nationer. (Bortset fra Italien, hvor EM guldet reddede Mancini)
Hjulmand må tage konsekvensen og sige op.
Skrevet af ukendt1990
Det bliver spændende at se om han mener det og rent faktisk lader være med at udtage nogle af de her spiller igen inklusiv de to der pjækkede eller om det bare var ligesom Kjærs udtagelser altså noget man bare kørt af ud fra et manuskript fordi man ikke måtte komme med sine politiske udtagelser.
Skrevet af Posten12
Hjulmands udskiftninger under VM har været under al kritik. Jeg tror dog samtidigt, at det spil, som vi har set her under VM er med til at modne spillerne i sådan en grad, at vi i sidste ende kommer styrket ud af det. Lige nu er det dog en kæmpe, kæmpe skuffelse.
Skrevet af Palle L
Hvis man lige læser det som han rent faktisk siger.
Og gentager flere gange.
Så lyder han som en komplet fodbold analfabet - eller en mand i granatchok.

Han vrøvler løs om ansvar og han ikke ved hvad der gik galt, spillerne ramte ikke niveau eller de spillede godt og arbejde stenhårdt men nej, vi ramte ikke niveau..

Forståeligt nok er han ramt på hvad han lige har set, men ærlig, de første to kampe spiller vi os ca frem til 4 chancer samlet set. Og ingen af dem velspillede, store chancer, men noget mere kontra præget dybdebolde.

Hvad ville du idag Hjulmand ? Skulle Eriksen ligne Christian Poulsen og hente bolden ud af en 2 mand bagkæde, eller skulle Joachim A serve den langt og bredt.
Intet fungerede, og Højbjerg er aldrig set dårligere end de første 60 idag.
Skrevet af Geddar , moderator
"Første fejl er at udtage spillere på baggrund af venskab og ikke på baggrund af form"

Og sjovt nok, når man spørger ind til hvilke spillere folk konkret mener, der havde leveret mere, som ikke har udtaget, er det en meget begrænset liste. Alternativerne er bare få.

Hjulmand fandt til gengæld aldrig en løsning, der kunne kompensere for den manglende offensive slagkraft.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af NAL60
En opsigelse fra den handlingslammede landstræner vil være yderst kærkomment. Som pædagog er han ok men som landstræner absolut ikke.
Skrevet af nico78
Raus
Skrevet af Geddar , moderator
"Som pædagog er han ok men som landstræner absolut ikke. "

Altså hvis man glemmer de øvrige kampe før de her tre har du nok ret....

Det hysteriske overdrev omkring landsholdet skuffer aldrig.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af lupi vicit
…og hvordan kommer det at “tage ansvaret” så til udtryk?

Jeg er i grunden ligeglad med Hjulmands følelser. Dem må han selv ligge og rode med. Men hvad vil han og DBU gøre ved den største fiasko i dansk landsholdsfodbolds historie?

Det er beskæmmende, at man har så meget på hylderne at vælge i mellem, når holdet skal sættes til en VM slutrunde og udfaldet bliver SÅ ringe.

En ting er, at en 8-10 spillere bliver udtaget selvom de er i elendig form pga. skader og manglende spilletid. Noget helt andet er, at dygtige spillere som Eriksen, Højbjerg, Mathias Jensen, m.fl., der har godt med kampe i benene er helt ved siden af sig selv.

Hjulmand har udtaget det måske ringeste slutrunde landshold, vi til dato har set.

Hvis landsholdet var et klubhold, hvor mange fyringer havde vi så set?
Skrevet af Ivo_Ilicevic
Hvilket raseri? Han har fejlet på alle parametre
Skrevet af 241074
Det er fint at tage ansvaret det er ligesom det du får dine penge for.det var bedre du sagde at du tog dit pæne tøj og gik.tak for denne gang hjulmand.
Skrevet af Geddar , moderator
"Det er beskæmmende, at man har så meget på hylderne at vælge i mellem"

Virkelig? Kan du nævne mere en 2-3 stykker der var oplagt at tage med, som ikke kom med?

"Hvis landsholdet var et klubhold, hvor mange fyringer havde vi så set?"

Ret få, vil være mit bud. Hvor mange klubhold fyrer på grund af så få dårlige kampe?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Ivo_Ilicevic
Glæder mig også til alle deres undskyldninger om at det var Qatars skyld..
Skrevet af Flad 4-4-2
Det er noget pjat det med, at han har udtaget de forkerte. Man kan diskutere en to-tre udtagelser, men det vil man jo altid kunne, og det havde ikke ændret noget som helst.

Fiaskoen ligger i, at holdet spillede humør- og ideforladt i tre gange 90 minutter. De spillere, der var på banen, virkede ikke motiverede og ville ikke bløde for det, heller ikke de spillere, der kom uskadede og med masser af kampe i benene.

Der er sket et eller andet i den lejr, som har brudt motivationen og sammenholdet. Og det er selvfølgelig Hjulmands ansvar - dvs. han bør gå.
Skrevet af Geddar , moderator
"dvs. han bør gå."

Hvilken træner kan løfte holdet til et højere niveau, end det vi har set under hele hans periode?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af MesutCazorla
Og sjovt nok, når man spørger ind til hvilke spillere folk konkret mener, der havde leveret mere, som ikke har udtaget, er det en meget begrænset liste. Alternativerne er bare få.

Altså, pr. definition kunne alle andre eksempelvis have leveret mere end Yussuf og Wind, eftersom ingen af dem var i fysisk forfatning til at komme på banen og leverer. Min holdning op til udtagelserne var, at Wind, Dolberg og Ingvartsen kæmpede om to af 9´er-pladserne, så hvis Wind - der ikke kunne træne med i de fire første dage, af den uge de havde sammen inden den første kamp - ikke var skaden kvit, så havde Ingvartsen, efter min mening, været en naturlig afløser.
Hvis det også var Yussufs fysiske forfatning, der umuliggjorde, at han kom på banen, jamen så havde jeg da eksempelvis set mere perspektiv i at udskifte ham med Isaksen eller Daramy, inden den første gruppekamp. De ville ganske vist være med på nogle af de absolut yderste mandater, men alene dét, at de faktisk kan spille, må vel være en berettigende årsag til at vælge dem til fremfor Yussuf.
Skrevet af netr0m
Nogle af udtagelserne var tvivlsomme i min optik.

Men tror ikke problemet skyldes det alene.
Rent mentalt har de ikke været koncentrerede og fokuseret.
Det vanlige presspil og løbene uden bold var der ikke, og spillet blev derfor statisk og let for modstanderne at trevle op.

Derfor kunne mindre gode hold som Tunesien og Australien spille lige op med Danmark og endda udklassere dem fysisk og taktisk.

Det er en bitter pille at sluge både for spillerne, men også for de mange mennesker i og uden for Danmark som havde højere forventninger end det spil, der blev leveret på banen.

Danmark og landsholdet skal nok rejse sig igen.
Andre store lande har også floppet fælt ved en slutrunde og Danmark bliver nok ikke det sidste hold, som gør det i denne slutrunde.Skrevet af Geddar , moderator
Det ændrer jo ikke ved pointen, Mesut. Det er i virkeligheden få spillere folk kan nævne.

"Hvis det også var Yussufs fysiske forfatning, der umuliggjorde, at han kom på banen"

Egentlige indikationer eller rent gæt? Og igen, det er ikke de yderste mandater der er afgørende for vores performance. Selv en enormt formstærk Lindstrøm leverede ikke rigtigt.
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0