Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hvepsebørge med rå løg
Hjulmand har jo før VM gjort det rigtigt godt som landstræner, men hans helt og aldeles rædselsfulde VM med taktiske blundere og et uorganiseret holds rærlige indsats må have skåret mindst et par nuller af hans markedsværdi.
Hellere nakkekam på Islev kro end hanekam på Nørrebro ... (Doctor Brønshøj) Gid fanden i helvede havde VAR ... (Hvepsebørge med rå løg)
Skrevet af Bent-charly
At tage ansvar indebærer altid konsekvenser! Så hvilke konsekvenser tager julemanden?
Skrevet af Groggster
Det er jo helt rystende, så unuanceret et blik, mange har på fodbold, og især landsholdet, herinde. Fyre Hjulmand??? Det er helt absurd i mit hoved. Han har demonstreret enormt høj faglighed lige fra sin ansættelse, har udviklet spillet markant fra sin forgænger og har introduceret langt flere spillemæssige facetter, planer og strenge at spille på, end vi tidligere har haft.
Har alle glemt, at vi lige har præsteret forlænget spilletid i en EM-semifinale og en totalt suveræn EM-kvalifikation før disse tre kampe???
Helt seriøst, hvor blev hukommelsen af? Det er jo helt rystende.

Denne slutrunde er lort og har været det fra start til slut. Der findes ikke noget "fokus på fodbold", når det er så meget til at lukke op og skide i, og når dækningen af alle problemerne i øvrigt er massiv (og nødvendig). Jeg nægter simpelthen at tro på, det ikke har indvirkning på præstationerne. Og hvad er slutrunden så værd? Vi spiller i fucking november måned, øl er forbudt, der er 300.000 indbyggere, lokale bliver klædt ud som fans af andre lande, menneskerettigheder er forbudt, FIFA-præsidenten blamerer sig med den mest malplacerede åbningstale (måske nogensinde), korruptionen driver ned af væggene alle steder og ingen står op for en skid, lige bortset fra især DFB og de tyske spillere.

Verdens største sportsbegivenhed, som altid har været magisk, er fuldstændig voldtaget i år, og det bliver den igen i 2030, når Saudi-Arabien får værtskabet. Det er uendeligt sørgeligt.

Og på forkant - nej tak til whataboutism. Det her handler om slutrunden, der pågår lige nu, og som er en skandale.
Super trist for alle os fodboldelskere.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af ukendt1990
Det væreste var at man igennem 3 kampe spillede som et dårligt miniput hold og noget der næsten kommer op på siden var han lod to spillere pjække og optage to pladser til to der rent faktisk gad at være der hvilket ville være to mere end der var på holdet.
Skrevet af madssoe90
Når folk nævner, at Wind og Yussuf ikke skulle ha´ været udtaget pga manglende fysisk form - så synes jeg man kan tilføje, at spillere som Dolberg og Damsgaard ikke skulle ha´ spillet nær så meget (hvis overhovedet) når ingen af dem er i ordentlig kampform. Især Dolberg er jo helt ude at skide på klubplan, får ingen spilletid og beskrives i sin klub som ugidelig. Og det var så tydeligt på vm-banen, at de to intet havde at byde ind med.

Så i alt er vi altså oppe på ret mange spillere som kun er udtaget pga venskab med Hjulmand og en idé om "kontinuitet" - i stedet for kampform og sportslig success i øjeblikket. Dét ser jeg som en kæmpe fejl af Hjulmand. Man bør altid udtage de bedste spillere på tidspunket.
Skrevet af Lakris
Første fejl er at udtage spillere på baggrund af venskab og ikke på baggrund af form.

Men dem i form (ASO, Højbjerg, Eriksen, Andersen, osv) leverede jo heller ikke

... så din "analyse" er forfejlet
DK kvalede til VM og EM på trods af Hareide og ikke på grund af
Skrevet af MesutCazorla
Jeg er med på, at der var mange, der beklagede fravalget af Marcus Ingvartsen, Philip Billing og et par andre, men er der virkelig nogen, der tror, at de kunne have forandret det hele, hvis de var med?

Det er der ingen, der kan spå. Men mange af os har været ret bevidste om, at mange af dem, der kom med, hverken havde kampform eller selvtillid, hvilket også skinnede igennem på banen, alt i mens andre slet ikke var i nogle som helst forfatning til at spille.
Jeg er eksempelvis ret overbevist om, at Ingvartsen kunne have bidraget med mere end Wind, eftersom Wind slet ikke var i stand til at bidrage - og jeg er sikker på, at vi, i Ingvartsen, i hvert fald havde fået en angriber i målform, bedre kampform og med mere selvtillid end Dolberg. Om det så havde været nok, det ved jeg ikke, men så havde man i hvert fald ikke haft de åbenlyse undskyldninger hængende over sig.
Skrevet af weeman05
Hold op hvor vi mangler en træner der ikke kun taler om regnbuearmbånd og følelser og og bla bla bla! Vi har brug for en træner der kræver at spillerne LEVERER og ellers er der skideballer!
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af BoroDane
Det er selvforskyldt Hjulmand. Naturligvis skal han fortsætte for vi har spillet fabelagtigt under ham men det her Vm har været en eklatant fiasko for ham og meget dårligt trænerarbejde. Det hele starter da han udtager en flåde af ukampdygtige spillere. En enkelt eller to spillere kan man forstå men ikke så mange som han har udtaget. Men i realiteten har vi jo heller ikke en angriber der er god nok til en VM slutrunde.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af Kuglelyn
Jeg så lige seneste episode af TV2’s “Drømmen om Landsholdet” om 5 U-21 talenter.
Programmet er optaget i foråret 2022 bla. under U21-landsholdets playoff kampe frem imod U21-EM.

Hjulmand bliver interviewet til den samlede presse og lufter potentiel VM udtagelse for flere spillere på det meget talentfulde hold.

Ikke een kom med. I stedet har planen vel hele tiden været at det var Tordenskjolds soldater der skulle med, relationer over kampform.
Synes ellers flere kunne have pyntet, specielt offensive kræfter som Isaksen, Højlund, Daramy, Kjærgaard og O’Riley.

Havde vel egentlig også været en god erfaring for så unge spillere, som da M.Olsen tog en ung Christian Eriksen med til VM 2010 for at lære.
Skrevet af Shamran
Fri mig for fucking superliga spillere, men der var altså andre at vælge imellem som eks. Ingvarssen og O´Reilly som havde spillet en masse og havde haft masser af succes i efteråret og som blev fravalgt.

Hjulmand der har det bedst i Parken må satme se indad og tage et ansvar ved at stoppe med at snakke og i stedet for handle, for ellers ligner han jo en dansk landstræner der begår samme fejl som tidligere landstrænere som både Piontek gjorde det i 88 og MO i 2010 hvor man ville holde fast i det sikre og kendte på trods af skader og dårlig form.

Mange af hans yndlinge fejlede simpelthen ved slutrunden som eks. Skov Olsen og Damsgaard og det må være tid at stille samme krav til yndlings spillerne som til alle andre, nemlig at de kun udtages hvis de er i form og spiller regelmæssigt. Specielt når der rent faktisk findes alternativer i gode ligaer der gør det fremragende.

En Billing der er i sit livs form, topscorer for Bournemouth må have en dårlig smag i munden efter dette VM eks.
Skrevet af Jakla
Helt enig. Tordenskjolds soldater og ikke Isaksen, Dreyer, Daramy....Det dur ikke at vi kommer afsted med spillere uden ordentlig kampform og spilletid på klubhold. Hjulmand er god nok, men her har han lavet en bøf der kostede.
Skrevet af kampito
Hjulmand skal selvfølgelig fyres, han er en svag leder som afviger fra sin egen udtalelse sidste år.

“Man bliver kun udtaget til det danske landshold hvis man spiller og præsterer kontinuerligt for sin klub”

Landsholdet leverede en katastrofal indsats og blev sidst i en pulje som indeholdte to miniput nationer, som Australien og Tunesien..

Det er Kasper Hjulmands skyld og han bør selvfølgelig fyres omgående.
AK1978
Skrevet af ThunderZtorm
Fint nok at vi ryger tidligt hjem fra det latterlige cirkus. Vi burde aldrig være taget afsted.
SønderjyskE siden HFK, Liverpool 1988-2021. Fuck Super League.
Skrevet af sterhard
Jeg har aldrig haft stor tillid til Julemanden. Men troede dog, at jeg måske havde taget fejl, da holdet efter stort drama nåede semifinalen ved EM på trods af 2 nederlag i gruppespillet. Nu er vi så slået tilbage til tiden før Hareide fik skabt struktur og vinderkultur. Ærgerligt. Hvem kan erstatte Hjulmand og opnå succes. David og Thorup er blevet nævnt, men det tror jeg ikke, kan fungere. Måske David som assistenten, der motiverer spillerne, men som ansvarlig for taktik og struktur? Aldrig. Eneste dansker, jeg kan se i jobbet er Thomas Frank. Ellers må DBU finde en udlænding.
Skrevet af weeman05
Hvor er Hareide når man har brug for ham?
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af krasmuss
Hold nu op. Selvfølgelig skal vi ikke have ny træner. Bortset fra de 3 kampe har det set godt ud. Det er helt sikkert et problem at flere af spillerne ikke er i kampform. Uforståeligt at han ikke udtager en angriber som indskifter, som der har held i den i øjeblikket. Kunne være Ingvartsen eller Uhre for den sags skyld. Det går bare ikke at vores indskiftningsspillere er i så dårlig kampform.
Skrevet af Freja1967
Mathias Jensen….. ??
Hjulmand og Thomas Frank “elsker” ham, men hvad bidrager han med ???
Kunne ligeså godt have taget en 1/2-skadet Lucas Andersen med….
De ligner iøvrigt hinanden…
annonce
0