Snak

Mere indhold efter annoncen

Frustreret Luiz: Burnley spillede anti-fodbold

tir 23. apr 2019
Chelsea-forsvarer David Luiz er frustreret over Burnleys tilgang til mandagens kamp, for de spillede anti-fodbold, mener han.

Læs hele nyheden her
Har Luiz ikke spillet for Mourinho i Chelsea? Og var han også sur dengang?
Ja, godt man ikke vil være med til den slags... føj!
YNWA
Alt for mange kampe jeg har set med Chelsea på hjemmebane, har deres modstander spillet antifodbold, frustrerende og kedeligt at kigge på. Derfor er La Liga et bedre underholdningsprodukt, her spilles der mest angrebsfodbold fra alle hold.
Og hvordan var det nu Chelseas tilgang til Carabao cup finalen var? Det er sgu være at gøre det i en finale, end i en Premier league kamp, nu må han holde kæft, og lade vær med at lægge sig ned på banen så snart han mærker et vindsus
Haha, David Luiz er sku da en af de værre anti-fodbold udøvere.
Mange Chelsea fans har sagt det før, det er ikke forbudt at spille som Burnley gjorde mod Chelsea. Der er ikke en rigtig måde at spille fodbold på. At kritisere Burnley for spillestil når Luiz selv har udøvet den form for fodbold for Mourinho er, i mine øjne, søgt og dobbeltmoralsk.
Boykot VM i Qatar.
Chelsea er vist de sidste til at snakke anti-fodbold, under Mourinho spillede hazard venstre back.
Luiz har spillet under Mou i 2013-2014ish, men for det første var han bænket en del af tiden og for det andet hvad skulle han have gjort? Nægtet at spille? Åbenlyst gået imod managerens taktik? Det er ikke Mou der har bragt Luiz til Broen, tværtimod solgte han ham til PSG.
Chelsea. Punktum.
Lol, helt på linje med de fleste herinde. Chelsea er et af de førere hold der popper op hos mig når jeg hører ordet antifodbold.. Kan ikke undgå at føle at en smule karma har ramt broen..
Desuden tror jeg at Luiz skal være glad for at Kevin Friend ikke var autoritær igår, for han samlede da sammen til mere end 1 gult kort i løbet af kampen. Desuden har Burnley vel 2. Halvlegs største chance. Hvis manlukker 2 mål ind hjemme mod nummer 15-16 stykker i ligaen, så skal man lade være at kritisere deres “defensive” tilgang.
annonce