Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis der er frispark er der rødt kort. Det kan aldrig være gult.

Jeg synes det er svært at se om der så rent faktisk er det - jeg kan godt forstå at dommeren dømmer den, også selv om det evt er en fejl. En glidende tackling som sidste mand hvor der er kontakt, og hvor dommeren skal storme afsted for at følge med - det er ikke altid nemt at være dommer.
“Kære grønne fodboldvenner ! Det er stadig en stor fornøjelse at mærke jeres opbakning … tak for det 💚 Vi sunder os efter søndagens oplevelse, og vi gør hvad vi kan for at argumentere for vores “sag” igennem de officielle instanser læs DBUs Disciplinærudvalg. Når det er sagt vil jeg gerne opfordre jer til at tænke jer om mht. de opslag I lægger op. Vi vil ikke have noget fodbold uden dommerne, og de laver fejl som os andre, men vi skal huske at det er mennesker, og vi behøver ikke være enige, men vi skal være ordentlige🙂 Hvis ikke vi ses i Hobro så ses vi om små 2 uger på Næstved Stadion ⚽️💚💪 Kh Peter Bonde”


Tak Peter Bonde! Håber Næstveds fans lytter.
(Det er sgu svært at "hade" den mand, selv som tilhænger af et konkurrerende hold.)
Enemark spiller bolden .. Og så er det så let , for angriberen , at løbe ind i det strakte ben .. Så i virkeligheden gul kort , til angriberen , for film ..
Næver for ever ..You never walk alone .. Et spørgsmål ..?? Du kan få en bar røv , at trutte i .. Men, hvad hvis røven trutter igen ???
Peter Bonde -kj 11 og Lifetec
Giver jer alle fuldstændig ret
Det var da sur røv det der skete ,men lad os komme videre og håbe på en god afslutning på et fantastisk år
Ja skønt indlæg af den kære Bonde om dommerne🔝👍
Rødt eller ej så håber vi sol og vind bliver delt nogenlunde lige, set på en hel sæson.

Og ja som en anden skriver, så lad os få en god afslutning på en fantastisk efterårssæson🇳🇬
annonce