Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cassano-er-gud
Dejlig sejr og mål. Syntes Torres var vores klart bedste offensive mand idag.
Chelsea <3 Savner Jimmy Floyd Hasselbaink og Eidur Gudjohnsen Liverpool- You only got A history!
Skrevet af Observing
Kalou var nu også ganske god.
Premier League
Skrevet af Plaffer
På dansk hedder han skam Andriy Shevchenko
Gu gør han røv.

Den korrekte transkription på dansk er Andrij Sjevtjenko. Det du påstår han hedder på dansk er den engelske transkription, som idiotiske sportsjournalister ukritisk tager til sig.
[ http://is.gd/fckoeln :: http://is.gd/prinzpoldi :: http://is.gd/novagol ] Antipati (subst., utrum): Den følelse man får når snakken falder på fodboldklubber som FC København, Borussia Mönchengladbach, Hamburger SV, Man Utd eller Chelsea.
Skrevet af cfc-wonder
Sjov, at LFC-fans mener, at LFC har gjort en god handel ved at sælge El Nino. Manden er blevet en af de største drivkræfter i Chelsea angrib. Han har ikke scoret endnu, men han har været med til at starte de mange angrib og har lagt press på de ander angriber, som skal prestere og som ikke tager en startopstilling forgivet længere.

El Nino er med (Chelsea) videre i CL og El Nino er med (Chelsea) stadig i kampen om 1. 2. og 3. plads. Hvad har Liverpool tilbage end håb om EL næste sæson???
Hvorfor er jeg banned? EM 2012 Plan A: Danmark! Plan B: Frankrig! Plan C: en ferie i Palermo eller Napoli! Chelsea FC http://www.youtube.com/watch?v=jBwujadSebY&feature=share DC Motema Pembe Marseille FC Midtjylland Mazembe (Afrikas stolth...
Skrevet af ScouseForever
Sjov, at LFC-fans mener, at LFC har gjort en god handel ved at sælge El Nino. Manden er blevet en af de største drivkræfter i Chelsea angrib.


Jamen det mener vi jo, fordi det er sådan det er ... ;-D

Torres var ret beset ikke det store aktiv i VORES angreb de sidste 1½ sæsoner på Anfield - bevares, der var fine øjeblikke, men de var for for få - hvorimod Suarez fra dag 1 har været drivkraftEN i vores nuværende angreb. Selv konstant farlig foran målet, og også oplæg til flere scoringer fra medspillerne.

Det lagt sammen med, at Suarez kun kostede godt og vel det halve af, hvad I betalte for Torres gør jo, at det ikke kan ses som andet end en god handel for os.

Jeg er i øvrigt enig i, at Torres for så vidt har gjort det OK i CFC. Han arbejder godt, forsøger hele tiden at gøre det rigtige, og før eller siden kommer målene vel også. Men som det blev sagt på TV i går, så er det KUN Anelka af jeres angribere, der har scoret siden Torres ankomst, så der er stadig en del at arbejde med for jer; og om man kan lide det eller ej, så bliver en spiller som Torres altså først og fremmest målt på antallet af scoringer.

Din sidste sætning er fuldstændig irrelevant. Det har intet med Torres at gøre, at I stadig er med i både CL- og PL-ræset. Det havde I også været uden ham, og vi havde formentlig også været ude af EL, selvom Torres var blevet.
Så kom nu med Så syng nu med For striberne skal mærke at vi bliver ved Li´ meget hvad Så vil vi stå På vores tribun´ og synge for de hvid´ og blå Olé olé olé olé olé olé olé OB Liverpool FC New Orleans Saints, San Francisco 49ers
Skrevet af Paven82
ScouseForever

Ahhh, jeg må være uenig med dig.
En angriber kan måles på meget mere. Se fx Drogba og den "tilstedeværelse" han har i angrebet. Han er jo fysisk stærk og kan ofte holde spillere på sig uden at slippe bolden eller blive væltet.

City kampen var det perfekte eksempel på hvordan Chelsea angreb nu kan varierer sig voldsomt (Kalou/Torres = hurtighed/snævre træk og Drogba/Anelka = styrke/snævre træk)

Blot mit syn på tingene. Jeg er sådan set imponeret over nogle af de ting som Torres laver (fx hans hælaflevering i City kampen førte til et lækkert opspil hvor Citys forsvar måtte kaste sig i vejen for at stoppe Lampard fra at score).

Hvad angår Suarez, så har jeg kun set ham i ManUtd kampen (og ja, det var imponerende takter han fremviste), men det er fordi jeg ikke gider se så meget andet end Chelsea bold (jo, hvis det er highlights :)). Carrol har dog ikke haft en så heldig debut, men det må man se på med tiden :).
1: Chelsea FC 2: Brøndby IF Støtter danske hold i EL og CL (med mindre det er mod Chelsea) KTBFFH!
annonce
0