Snak

Mere indhold efter annoncen

Fulham tabte trods Joachim A.-scoring

fre 19. mar 2021

Joachim Andersen scorede fredag aften sit første mål i Premier League for Fulham, men det var desværre ikke nok, da de tabte med 1-2 til Leeds.Læs hele nyheden her
Nå, så ved vi at bold ikke holder med Leeds :-)
Fin kamp MOT ALAW
Fuldt fortjent Leeds-sejr. Skuffende at vi kun er farlige på hjørne, vi bør kunne skabe mere, især når man tænker på vigtigheden af kampen.
Til tider virkelig flot fodbold, især fra Leeds´ side her til aften, men nøj hvor var der mange fejl fra begge lejre..
Vi må op på hesten igen, der er heldigvis otte kampe endnu!
COYW´men det var desværre ikke nok, da de tabte med 1-2 til Leeds.´

flot, bold.dk ...
De tager vel udgangspunkt i at det skal gå godt for hold med danskere på holdet. Men fuck det. Fuldt fortjent sejr. Selvom Fulham havde nogle ret store chancer. Så kunne den nemt være endt 3 eller 4-1. Raphinha er et fund. Håber Leeds kan holde på ham. Eller ikke lader sig spise af med et skambud fra Man U eller Liverpool.
Vigtig sejr i en rodet kamp. Det er ikke godt for blodtrykket at være Leeds fan.
Leeds united MOT ALAW
Jeg var nu ikke rigtigt nervøs efter 1-2 målet. Fulham kunne simpelthen ikke blive ved med at holde det vilde tempo. Det kræver murderball mindst en gang om ugen ;-)
Hold da op - prøv lige at slå objektivitet op i fremmedordbogen. Leeds skabte den kamp og Fulham prøvede forgæves at komme ind i den.
Flot spil hele vejen af Leeds, men puha vi har vores problemer på de standarder..
Det sidste kvarter af første halvleg er jo det eneste vi ikke styrer.

PL burde værer sikret nu og det giver forhåbentlig lidt ro til resten af sæsonen !

MOT - ALAW :)
Leeds United 4 Ever Marching On Together !
Joachim Andersen har været en kæmpe succes i Fulham. Og skulle Fulham rykke ned, så tror jeg der bliver stor efterspørgsel på en som Joachim Andersen fra andre Prl klubber. Joachim Andersen har bevist at han hører til i Prl, og det ville være synd for ham og det danske landshold, hvis han skal ned og spille Championship bold til næste sæson.
annonce