Snak

Mere indhold efter annoncen

Gal Klopp om VM i Qatar: Det er bare ikke i orden

Skrevet af bold
fre 5. aug 17:36

Jürgen Klopp snakkede på fredagens pressemøde om det forestående VM i Qatar, som han ikke synes er i orden, og hvilket gør ham sur at tale om. Læs hele nyheden her
Skrevet af Hr.Betjent
❤️
YNWA
Skrevet af Liverby
Det er da også den mest latterlige korrupte beslutning nogensinde i fodbold historien.
Kan simpelthen ikke tage personer der sætter deres egen økonomiske berigelse over hele verdens fodbold interesserede befolkning.
Hader Fck af hele mit hjerte.
Skrevet af Slettet(140658231801)
Er ikke altid enig i Klopp´s udfald mod diverse der ikke lige passer ind i hans kram. Men den her må jeg give ham ret i. Galimatias at lægge et EM, VM, Copa America eller ACN midt i de hjemlige ligaers turneringer. Ofte er de store profiler på landsholdene også store profiler på klubholdene. Derfor er de svære at undvære, og derfor får de ingen restitution. Ens for alle, ja. Men det er ikke det det drejer sig om. Vi skal passe på spillerne, ellers ender det jo med at vi skal se serie 2 bold på tv.
Skrevet af CVJ
Det er da fint, men det er sgu lidt skvattet at komme med sådan en kritik et par måneder før, når det har været besluttet i mere en ti år.
Diverse fodboldpersonligheder og -forbund skulle jo have stillet sig på bagbenene for mange år siden
SIF * AC Milan * Ajax * Liverpool * Kolding IF
Skrevet af Too drunk to fuck
Klopp bliver spurgt, og jeg er temmelig sikker på, at han sagde det samme for 10 år siden og altid har været modstander af det groteske værtskab og det fuldstændig sindssyge setup. Tænk på, hvor mange Premier League stjerner der kommer hjem til juleprogrammet i Premier League efter et opslidende VM midt i sæsonen.

Det er ikke en ubetydelig fordel for de klubber, hvis grundstamme ryger hurtigst ud af VM og det kan i princippet være mesterskabsafgørende. Det er jo det glade vanvid.
Skrevet af VAR-jatak
FA og tilskuerne vil nok ikke undvære det traditionsrige juleprogram, for ellers kunne de jo nok starte op en uge senere - men det giver jo også et endnu mere sammenpresset program - med alle de kampe.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
En ting er, at VM i Qatar kan spolere sæsonen pga. skader til profiler, fysisk og mental træthed osv. Men det værste ved det er den klamme sportswashing, som mellemøstlige diktaturer gør brug af. FIFA er selvfølgelig ‘all in’ på at lege med de korrupte oliebillionærer. Den slags kommer dog altid med en pris - før eller siden.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af UrbanStarS
Det er sgu sent at begynde at galle op over det
Side stepping one, side stepping two…
Skrevet af PFFChelsea
Er det spillerne selv eller klubberne, som beslutter om en udtaget spiller, skal deltage i FIFA konkurrencer?
Skrevet af Slettet(501525220608)
Lad os gøre det til det mindst sete VM nogensinde. Hvordan? Lad være med at se det. Og lad os så bagefter begynde at omstruktuere hele branchen. Mere Silkeborg, mindre PSG.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Klopp har tidligere bedt journalister om at rette eventuelle spørgsmål om menneskerettigheder i Qatar til FIFA, hvilket nok er klogt af en mand i hans position. Kender man lidt til Klopp, er man heller ikke i tvivl om, hvad han mener om den sag.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af mholmm
Til de bruger der siger at det er lidt sent at brokke sig, har i overhovedet læst artiklen?

Klopp kommer ind til et pressemøde i godt humør som han selv siger. Så er der en journalist der spørger ham om hans holdning til VM i Qatar. Han udtrykker sin modstand/foragt som han i øvrigt hele tiden har gjort og siger endda at det ødelægger hans gode humør.at tænke på det.

I får det til at lyde som om det er en kampagne fra Klopp og at han selv har bestilt spørgsmålet.

Endvidere gør han journalisten opmærksom på problemet nemlig at de store organisationer giver en f**k og giver dermed journalisten lidt at gå videre med som han evt. kan udspørge de ansvarlige ud fra.

Så enten er man enig og tilfreds med VM i Qatar eller også kan man virkelig ikke li Klopp hvis man kan finde noget negativt i hans udtalelse.

Og er i øvrigt helt enig med.ham.
Skrevet af NBFC
Hvis det stod til Jurgen klopp var der ikke noget der hedder landsholdsfodbold. Han brokker sig over alt der har med landsholdsfodbold at gøre, så brokker han sig over de afrikanske mesterskaber, så brokker han sig over national league og nu VM, og ville nok kunne finde endnu eksempler.

hans brok har ikke noget med Qatar at gøre, fordi hvis det var i et helt andet land i de varme lande havde det været samme holdning. det er ikke muligt at spille vm i sommerferien i disse varme lande. og det kan altså ikke kun være i de europæiske lande der bliver spillet vm i, på samme måde de afrikanske mesterskaber kan heller ikke være i sommer perioden, det bliver også nød til at ligge i vinter perioden. Hvis disse slutrunder skulle ligge om sommeren, ville det jo heller ikke være i spillernes tarv.
han burde heller kigge den engelske organisation og sørge for at deres turnering så først starter noget senere, så de kan få noget pause efter vm.

Skrevet af NBFC
Det vil ikke være et sammenpresset program, hvis de bare valgte at rykke afslutningen af turneringen, når der ikke er nogen slutrunde i sommerferien, eller de kunne også havde valgt at starte et par uger tidligere i den her sæson, når der ikke har været slutrunde i den her sommer
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, landsholdsbold burde skrottes.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af haraltidret
Klopp har såden set ret. Men han prioriterer forkert ved at fokusere på problemerne ifht spillernes hårde kampprogram forsaget af VM slutrunden. Det havde været mere relevant at kritisere FIFA for at placere et VM i et brutalt diktatur uden skyggen af fodboldkultur.
Skrevet af TheUnitedWay
Jeg troede Klopp ville snakke om de mange slaver som er døde ved at bygge stadioner stil denne øjebæ af en slutrunde, det er trods alt langt det mest kritisable. Når det er sagt er det også absurd at de kan få lov at rykke et VM fordi der er for varmt i ørkenen. Bare endnu en grund til at de aldrig skulle have haft den slutrunde.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Poor Scouser Tommy
@NBFC

Det er jo ganske enkelt ikke rigtigt, at Klopp brokker sig over alt, der har med landsholdsfodbold at gøre. Han er træt af elendig planlægning, og at penge altid går forud for spillerens helbred og kampenes kvalitet. Forstå det hvem der kan…

Desuden skal du nok se lidt nærmere på afrikansk klima og geografi. Som jeg husker det, gik der fint med VM i Sydafrika - bortset fra de forbandede vuvuzelaer.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af NBFC
poor
det passer ikke. fordi det er ikke mere end 1 år siden at han brokkede sig over african nation cup, selv om det altid har ligget i januar/februar måned, nemlig pga. varmen og før sommerferien brokkede han sig over nation league, selv om at hvis slutrunden normalt havde ligget om sommeren, havde været i præcis den periode.
kan godt være han tænker i spilleren ve og vel, men hvis vi nu havde spillet slutrunden i sommerperioden, så havde de spillet i 40-50 grader og det er vidst ikke i spillernes ve og vel, og nej i Sydafrika var det slet ikke lige så varmt. Men det ville så gøre at det kun kunne være nogle enkelte kontinenter der kan holde vm slutrunden. fordi f.eks. i Australien, ville man heller ikke kunne holde det i sommer perioden, hvor det er alt for varmt, det år OL var i Australien blev det derfor også først holdt i slutningen af september og starten af oktober
annonce
0