Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af mholmm
@TheSpursWay

Er dit indlæg ikke en smule skizofrent?

Manden var klasse når han var i form, men ser ham ikke som en af de helt store. Det virkede som om hovedet var andre steder end fodbold efter hans skifte til RMA.

En af de helt store i walisisk fodbold, men ikke på verdensplan efter min mening.
Skrevet af keane10
Jeg vil altid huske ham for en Champions League kamp mod Inter som jeg var så heldig at overvære live på stadion. Det var dog ikke den berømte i Milano, hvor han med et hattrick var tæt på at udligne Inters 4-0 føring trods en mand i undertal, men returen hvor Tottenham vinder 3-1 og også i den kamp var han forrygende med to assists.

Højre backen fra Inter Maicon blev udstillet i en grad så tilskuerne begyndte at råbe "a taxi for Maicon´.
Skrevet af kimjen

LEGENDE ⚽
kimjen
Skrevet af VLG
Kun en englænder vil afvise at Bale helt klart er den bedste britisk spiller nogensinde og det kommer fra en Barca mand
Skrevet af TheSpursyWay
@Humannxx
Haha. “Spis, den Real”. Du er med på det er i RM’s trofæskab det endte ikke? 😅

Din pointe? Eller du misforstod tydeligvis min: Han viste sin klub, at han var klasser bedre end alle på sit hold i en CHL-finale som indskifter.

Og hvordan ødelagde Madrid ham?

Tænker mit svar er det samme som til mholmm - tjek det ud.

@mholmm
Er dit indlæg ikke en smule skizofrent?

Skizofrent ligefrem? Den må du lige uddybe?

Manden var klasse når han var i form, men ser ham ikke som en af de helt store. Det virkede som om hovedet var andre steder end fodbold efter hans skifte til RMA.

Real gjorde nu heller ikke noget for at forbedre ham, gjorde de? Nu kommer du sikkert med det argument med, at han ikke gjorde noget selv? Tja... altså så sælg manden til en lavere pris, men det var Real heller ikke interesseret i.
Næh nej... så hellere beholde ham og rådne på bænken - eller lade ham gøre underværker i en CHL finale, hvor han tydeligvis viser den klasse hele holdet manglede.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af Jpp
Ikke vildt overraskende. Kæmpe spiller.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af mholmm
@VLG

Nu er jeg ikke britte og synes at Bale var en klasse spiller på sit højeste. Men den bedste britiske spiller nogensinde?

Der kunne jeg godt tænke mig at hører et par argumenter herfor da jeg ikke umiddelbart er enig.
Skrevet af mholmm
@TheSpursWay

Jamen er det ikke en smule selvmodsigende(skizofren var måske lige et voldsomt nok ord) at du siger at RMA ødelagde hans karriere hvorefter du et par linjer senere skriver at de nok var lige gode om det?

Jeg er med på den sidste del som jeg er helt enig I.
Skrevet af VLG
@mholmm

Jo jeg kan godt komme med argumenter men først vil jeg gerne vide hvem du synes er/var bedre end Bale?
Skrevet af Humannxx
Spursyway@

Min pointe var at du skriver “spis den” som om Real tabte noget på at han gik ind og bankede to kasser ind. De vandt jo kun på det. Havde han banket dem ind hvis han var startet? We will never know. Hvad vi ved var at taktikken virkede til kampen og finalen blev vundet.

Han ødelagde vist ligeså meget sig selv, som RM ødelagde ham. Man satsede på ham og skippede Ronaldo videre, men han kunne jo aldrig leve op til det. Han fik rigeligt med chancer for at vise han kunne bære det angreb. Det blev Benzema og ikke ham, som tog ansvar. Han tabte fuldstændig niveauet og vel også derfor han allerede stopper karrieren nu. Du skriver selv han fokuserede for meget på sin golf?
Han var jo heller ikke selv interesseret i at smutte, fordi han fik den højeste løn i truppen.
Skrevet af TheSpursyWay
@mholmm
Jamen er det ikke en smule selvmodsigende(skizofren var måske lige et voldsomt nok ord) at du siger at RMA ødelagde hans karriere hvorefter du et par linjer senere skriver at de nok var lige gode om det?

Nååh på den måde... jo, godt ord igen. Men jeg kunne også godt se, at det måske var liiiige offensivt nok at svine Real på den måde, så jeg prøvede at glatte det lidt ud med Bales passion for golf. Det kom der så forvirring (selvmodsigelser) ud af i stedet for.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af StoutPåStadion
"Sigurdsson, Carroll, Bale again.. Bale goes for goal OOOOH WHAT A GOAL!! Hes won it for spurs, AGAIN"
Spurs / Tranmere / Fremad Amager "Elendigt" - Morten Bruun
Skrevet af KiksetIndspark
Flot karriere. Få der opnår hvad Bale har opnået. Vanvittigt top niveau og en evne til at præstere i de vigtigste kampe.
Skrevet af Venstrefodet fjols
Glemmer aldrig det mål i Copa del Ray-finalen mod Barca. Fantastisk mål.
Skrevet af realmadrid7
Stor spiller i Real som kunne have været en legende, men han selv og ikke mindst agenten gjorde det ikke nemt for ham. Skulle være skippet videre samtidig med CR7, mens der stadig var interesse for ham.

At han stopper halvt år efter Real stopper karrieren uden at have vist noget, siger vel noget om hans niveau seneste stykke tid og hvorfor han spillede så lidt, uanset hvor meget agenten nu mente andet.
Skrevet af slapafchef
Spursy: altså taktikken i den finale fungerede jo til UG, som en anden nævner, havde Bale scoret hvis han havde startet? Det finder vi aldrig ud af.

Men lidt spøjst du vil have det “tværet” ud i Madrids ansigt, tænker de er jublende lykkelig for at Bale gik på banen med noget sult og iver for at vise sig frem. Som så resulterede i 2 mål, og endnu en CL pokal.
Skrevet af deutsche
En avis skriver om 10 ting de vil huske Bale for

Jeg kan komme i tanke om en - Han ville hellere spille Golf end fodbold, når det gjaldt Real!
FC Bayern München - rigtigt mange år :-)
Skrevet af Mathews
Derudover en flot tid i Spurs, men en decideret verdensstjerne blev han aldrig.

Det er efterhånden helt vildt hvor meget lort du formår at lukke ud herinde. Henviser 2008 til dit fødselsår? I så fald er du lovligt undskyldt.
Skrevet af Liverby
Han var nu en rigtig god spiller selvom hans karriere gjorde det muligt at spille den sport han elskede. Nemlig golf. Han fik trods alt en del trofæer i fodbold
Hader Fck af hele mit hjerte.
Skrevet af The Goat
Manden ansås spilleren lige efter Messi og Ronaldo. Hvis de to ikke havde været der, ville han have vundet en ballon dor. Så jo han var en verdensstjerne. Man glemmer hurtigt hvor vanvittig god han var pga de sidste 3-4 år
annonce
0