Snak

Mere indhold efter annoncen

Gartenmann om Isaksen: Modstander var bange for ham

Skrevet af bold
fre 4. nov 13:42

Ifølge FC Midtjyllands Stefan Gartenmann var det tydeligt, at den Sturm Graz-spiller, der stod over for Gustav Isaksen, var bange for ham.Læs hele nyheden her
Skrevet af Rossonero3
Han kan ikke være langt fra landsholdet. Der er ikke mange danske spillere der har den kombination af fart og teknik, og nu har han desuden tilføjet slutprodukt. Daramy er ved at komme derop igen.
Skrevet af sixixix666
Jeg så ham gerne på banen sammen med Skov Olsen og Dollberg. Jeg tror, det kunne blive noget smukt rod🙌
Skrevet af ØjnenePåBolden
Både Dreyer og Isaksen må være meget tæt på landsholdet.
Skrevet af yeppes
Hvis der kommer en kanin af hatten til vm-truppen, står det vel mellem Isaksen og Daramy, hvor Dreyer nok er ude, da han nok er i konkurrence med Billing, som spiller på højere niveau til dagligt
Skrevet af 3.verdenskrig
Det må være en fejl. Modstanderen var bange for at røre ham
Skrevet af Sirjurgensen
Manden falder jo bare man kigger på ham

Skrevet af 99Lupus
3 mål, 2 assists og blevet begået 2 straffespark mod. Ingen tvivl om, at Isaksen har været Midtjyllands helt store oplevelse i dette års Europa-gruppespil.

Om han er klar til landsholdet og kan sælges allerede til vinter til et rekordhøjt Superligasum, ved jeg ikke. Men vildere ting er trods alt sket, og mon ikke både Hjulmand og flere klubber i de større europæiske ligaer følger ham med en vis interesse.
"Benfica ville ikke ende i Top8 i PL, Top4 i Bundes, Top6 i Serie A, Top5 i La Liga eller Top4 Ligue 1. I sin nuværende form også dårligere end Salzburg, Ajax, PSV, Porto og Sporting," - Leander, August 2022.
annonce
0