Snak

Mere indhold efter annoncen

Gasperini lovpriser matchvinder Højlund: Kan blive en topspiller

man 9. jan 22:55

Rasmus Højlund blev mandag matchvinder mod Bologna, nu modtager han stor ros fra Atalanta-træner Gian Piero Gasperini. Danskeren har udviklet sig hurtigt og har et stort potentiale, lyder det. Læs hele nyheden her
Tænkte det var lige stort nok skifte også efter jeg så ham et par gange i efteråret, men ting sker vist :)

Faktisk mest til pudersne d-:
Han kan virkelig gå hen og blive det vi har manglet på landsholdet :)! Fedt fedt fedt skifte til Atalanta og virkelig vigtigt at Gasperini ser et lys i ham. Modsat er det virkeligt nødvendigt for Mæhle at komme væk derfra....
Har Gasperini det ikke med at skifte sympatier ret ofte, og pludselig mene noget helt andet lige pludselig end hvad han ellers har sagt? Synes hans ros af Højlund er flot, og berettiget, men mere bekymret for om han bliver ved med at synes det.
Hvis det Gasperini som har peget på ham og prisen var 90 mill, så gør man sig vel, alt andet lige, lidt extra umage mht. at skabe de bedste muligheder, der er vel trods alt lidt naturlig “ at lykkes” følelse som en træner vil ha ud, ja jo i udgangspunktet burde alle være lige
Faktisk mest til pudersne d-:
Bliv ved Rasmus 🙏 🙏 🙏 Skån de danske fans fra nogensinde at se Poulsen, Cornelius og Braithwaite i den rød-hvide trøje igen 🙏 🙏 🙏
Så skal det nok præciseres hvad der menes med topspiller! For de rigtige topspillere præsterer eller præsterede væsentligt bedre i den alder! Altså top 10 spillerne! Medmindre der sker en meget voldsom udvikling snakker vi vel allerhøjest en top 50 spiller?

Som 19 årig scorede Haaland fx flere mål end antal kampe spillet i både Salzburg og Dortmund. Det niveau er Højlund langt fra.
Tror mere han bliver en top 79 spiller, det passer lige til hans niveau ift. hans alder den er stensikker
Svært at sige om han bliver en top top spiller ala Haaland, men mindre kan vel også gøre det. Det var jo ikke fordi at hverken Jon eller Lord var verdens bedste angribere, men de gjorde det de skulle i største delen af deres kampe på landsholdet. Vi skal vel tilbage til Elkjær for at finde en top 3/verdensklasse angriber.
@ViggoSS

Syntes du er for hård mod de 3 nævnte spillere. Jeg medgiver dig gerne at ingen af dem har været en fast leverandør af mål på landsholdet, som Bendtner, Lewandowski, Mbappe, Ronaldo eller Haaland.

Men, ikke desto mindre har de bidraget med vigtige mål. Cornelius har scoret nogle flotte kasser for Danmark, senest mod Frankrig i Nations League, 2 stk. Og her var han vel også i den bedste form i flere år. Tidligere har han jo desværre døjet meget med skader.

Poulsen, ja, han er ikke det man kan kalde en direkte goalgetter og han er da heller ikke en særlig elegant angriber. Men hold nu kæft hvor har han scoret nogle fatale mål for Danmark. Bl.a. sejrsmålet mod Peru i VM 2018 og sejrsmålet mod Schweiz i Parken i EM-kvalen. Han har næse for hvor målet står og leverer når der er allermest brug for det.

Braithwaite er en spiller der virkelig præsterer i øst og vest. Men har til tider leveret rigtig gode præstationer og også flotte mål.

Men ja, der er med alle 3 ovenstående spillere alt for langt mellem snapsne ift. det at være en konstant trussel.
Dummede FCK sig ikke gevaldigt her? Han er med afstand Sturm Graz dyreste salg. Han havde slået FCKs egen rekord og de har mange fine salg, også mange flere end Sturm Graz.
"Maradona good; Pelé better; George Best."
annonce