Snak

Mere indhold efter annoncen
Han har 1 år og 11 mdr tilbage af sin kontrakt, så det er et kæmpe no go at kontakte spiller udenom klubben. Omvendt så er det vel hvad der kan forventes af PC, som altid fremstår yderst arrogant.
Den ligger naturligvis i en meget grå zone, og jeg ved ærligt talt ikke om der er nogle specifikke regler i UEFA eller FIFA regi, der spiller ind, men hvis FCK "blot" har holdt et møde / middag med spilleren / agenten, hvor de har fortalt om FCK, deres set up, klubbens egne planer, spillestil osv. altså "bare" fortalt om klubben, uden at tale om hvad spilleren evt. ville kunne bidrage med, så er der ikke noget ulovligt i det, trods den meget grå zone - som man ærligt talt bør holde sig fra, uanset hvad, hvem og hvornår.

Så snart de begynder at inkluderer spilleren direkte i det, som fx at sige, du ville spille 9´er i det system, så er det ulovligt, og der skal Genk have sagt ja til et tilbud fra FCK først.
Jeg ser (ikke nok) fodbold! Jeg skriver, nogle gange, ikke helt det jeg mener.. Så læs gennem linjerne..
Amatører
Det ligner virkelig ikke danske klubber at handle ulovligt på denne måde.


Haha som om danske klubber skulle være bedre end så mange andre. At Fck gør det åbenlyst er dog lidt underligt :-)

AGF og kun AGF!! KSDH!!
@MRomulus du vrøvler. De må ikke mødes med spilleren uden klubbens accept. Vel lige meget om de snakker om vejret eller Onlyfans.
Sæt jer nu ind i reglerne. Det er ikke ulovligt. Prøv at Google det og læs om det. Det hedder Tapping Up på Engelsk.

De forskellige landes fodboldforbund har regler om det. Det er rigtigt at man vil få en bøde i Danmark hvis en Dansk klub kontakter en anden Dansk klubs spiller uden klubbens tilladelse hvis spilleren har mere end 6 måneder tilbage på sin kontrakt.

Når det handler om spillere på tværs af landegrænser ender man i en gråzone. Det er noget man ser ned på. Men man bliver ikke straffet for det.
Succes is temporary loyalty is forever
Når nu man en gang i mellem læser Tipsbladet.. så synes jeg mere og mere det virker som om bold dk også gør det..
Og efterfølgende laver en artikel om det samme.. bare senere..🤔🤔
Dessers er på kontrakt indtil juni 2024. Han er så klart en forstærkning af FCK-truppen, men også en dyr én... Og med FCKs sjuskede måde at agere på bliver han næppe billigere... Det er vel også lidt amatøragtigt at placere sig ude midt i det offentlige rum. Måske kan det indikere at FCKerne mente at de handlede i god tro, men uanset vil jeg mene, at man fra et professionelt synspunkt har lyst til at minimere synligheden i en tid hvor alle kun er et par klik fra at offentliggøre alt online.

Det ender måske med en bøde og en karantæne til FCK... har man ikke set det før når nogle overtræder reglerne på den front??
FCK har helt klart haft en intetion med at vise sig offentligt. Det kan næppe komme bag på PC og Thorup at nogen opsnapper at de sidder til offentligt skue midt i Tivoli. Spændende hvad den bagvedlæggende grund måtte være.
@Malresi,
Ja eller en info ikke er videregivet fra en person i Genks system som har været informere :)

Det kan være en mulighed :)

Men ja ellers er det ikke ok :) - samtidig ligner det heller ikke FCK at agere pp den måde
Fc København Tottenham Hotspurs
annonce