Snak

Mere indhold efter annoncen
Det vel blot den positive arrogance :D.
Moral er godt.....
Han kostede 4 mio euro hos genk. Men nu 6 mio euro…
genk er bare igang med at skrue prisen i vejret. alt er efter bogen som en anden også skrev.
FHJ
@harrasmus: stop dig selv!
Som Nandeyan skriver er det faktisk ikke ulovligt. Men hvad der overhovedet er sket, véd vi jo intet om. Kommunikationen har tydeligvis en brist et sted. Men pak nu faklerne væk indtil der kommer klarhed. Det ligner jo for faen ikke FCK at være uprofessionelle..uanset hvilken sandhed tosser som Lord harrasmus prøver at skabe
Ulovligt eller bare bare dårlig stil/ transferetik er underordnet. Pisser man modparten af i en forhandling, kan man være sikker på, at ens udgangspunkt forringes. Alt har en pris, og det kan komme til at betyde mange millioner.
Eller som copenhagenNoise at vælge at lege naiv blondine med en forestilling om at de nok bare har mødtes for at høre mere om hvor han har fået sin lækre tan og hvilken frisør han besøger.
Sæt jer nu ind i reglerne. Det er ikke ulovligt. Prøv at Google det og læs om det. Det hedder Tapping Up på Engelsk.


Det engelske begreb er vel ikke så vigtigt? Man har en regel om, at klubber skal have accept fra den klub, der kontraktligt ejer en spiller inden de må snakke med ham, hvis der er mere en 6 måneder tilbage af kontrakten. Hvis det var lovligt at gøre alligevel, så behøvede man vel ikke den regel?

Men kender nogen til en evt. straf for brud af den pågældende regel?
At prøve at tolke begreber som tapping up som værende okay fordi man mange steder bryder reglerne, i et forsøg på at blåstemple FCK´s ageren er jo bare dumt.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tapping_up
Michelino: klubber som genk har ikke råd til at misse en handle på de 40 mil kr.

De vil sælge, det hele er bare spin i en forhandling.

Så stop nu dit fis.
MoM: nej dit problem er at du er brøndby fan, og skriver konstant negativt om fck..

Det er sku lidt sørgeligt.
annonce