Snak

Mere indhold efter annoncen
Randomhero: nu lyder det jo også til at genk har givet spilleren lov til at søge nye græs gange, agenten har fortalt at fck vil have spilleren.

Så er der ikke noget at komme efter, at genk så lege og laver spin på salget er jo normalt.
MoM..sikke et hvalpet forsøg på at provokere. Dygtig dreng :)
Jeg gentager: ingen véd hvad hændelsesforløbet er. Man sidder for faen ikke så offentligt et sted hvis man véd det forkert eller direkte mod reglerne. Mmmh..en blond frisør med lækker tan grrrr..
With a potential international transfer a buying club must inform the player’s current club in writing before entering into negotiations with the player.


Det kan vi vist konkludere ikke er sket. Så kan vi diskutere om de er "entered into negotiations" fra her til jul men mon ikke de fleste vil komme frem til den konklusion.

Der har tidligere været eksempler af klubber der har truet med at anmelde en anden klub for lige præcis dette. Om det faktisk er sket eller hvad udfaldet har været aner jeg ikke. Problemet er også at det er svært at bevise det er sket. Altså i hvert fald når klub og spiller ikke holder møde på et offentligt sted...

I bedste fald har FCK gjort nogle forhandlinger meget besværlige.
@Randomhero

Og der er det jeg skriver at der kun er domestiske regler og ikke på tværs af landegrænser. FIFA har en standard guideline og der skal den interesserede klub kontakte spillerens klub, men UEFA eller FIFA straffer det ikke. DBU kan derimod godt straffe FCK hvis de har gjort det med en spiller fra en anden Dansk klub.

Jeg fatter ikke at halvdelen herinde forventer en straf og bøde til FCK når de ikke har gjort noget der bryder reglerne. De har højest ageret uetisk.

Og årsagen til at jeg bruger det engelske udtryk Tapping Up er fordi det er det Engelske ord for det og så kan I gå ind og læse om reglerne. Jeg kender ikke den Danske betegnelse for det.
Succes is temporary loyalty is forever
Det er vel ikke mere end et par uger siden at FCK var i vælten pga. hele situationen omkring Simmelhack, som vel egentlig minder lidt om denne her situation. Ikke direkte ulovligt, men rigtig dårlig stil - som har fået den anden klub op i det røde felt. Så det der med at det ikke "ligner" fck er vel ikke helt rigtigt.
@slotved.
Det er ikke et problem i sig selv at være fan af et bestemt hold, ej heller er det rigtigt at jeg kun udtaler mig negativt om fck. Derimod syntes jeg det er sørgeligt at du går rundt med skyklapper på og antager alt altid går efter bogen. Hvis fck kan dokumenterer at alle parter har været informeret omkring mødet, så er alt jo i den skønneste orden, men indtil da syntes jeg med alt rimelighed, at man kan hejse et advarselsflag i denne historie. Du postulerer at Genk ikke har råd til at misse en evt handel af denne størrelse (på hvilken baggrund i øvrigt?), men kan du fortælle hvad finten skulle være med klubbens forhandlingsteknik, ved at påstå at klubben ikke skulle være informeret om mødet??? Det bliver spilleren jo hverken mere eller mindre værd af.
@copenhagen
Ditto, men i øvrigt tak fordi du antager jeg er både en hvalp, dygtig og samtidig en dreng. Det reddede min dag.
Jeg antager du er en hvalpet dreng. Det er ikke det samme. Men selv tak. Mig en fornøjelse.
FCN reddede også min dag forleden.
Hvis FCK køber ham, så håber jeg fadme at de køber en som kan spille på holdet fra dag 1 og ikke alle de andre umiddelbare fejlkøb de har foretaget sig.
PC er en krejler og dette ligger jo fint i tråd med ham ungdomsspilleren som man “fuskede” sig til i Randers.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
annonce