Snak

Mere indhold efter annoncen

Gerrard åbner for Liverpool-exit

Skrevet af bold
fre 31. okt 2014
Steven Gerrards kontrakt med Liverpool udløber til sommer. Vil klubben beholde ham bliver han, ellers finder han en ny klub.

Læs hele nyheden her
Skrevet af molleren
Forlæng for pokker. Ikke fordi, han har vist sprudlende spil i denne sæson. Han er desuden fejlplaceret på holdet, mener jeg. Men han er og bliver Captain Fantastic. Det største ikon, klubben har haft. Hans CV skal ikke besudles af andre klubnavne. Forlæng med et år, evt. med en option på endnu et år. Og lok ham så ind i trænerteamet, så han en dag, måske i snarlig fremtid, kan blive manager for De Røde.
Har holdt med Liverpool siden jeg blev født. YNWA!
Skrevet af biiiiib
Enig. Men tror ikke det er et spørgsmål om hvorvidt Gerrard ønsker at fortsætte, men snarere om Liverpool ønsker at forlænge med ham.

Tror dog han bliver
Skrevet af Valderrama
Det virker underligt, at (/hvis) han endnu ikke har modtaget et tilbud om kontraktforlængelse, for selvfølgelig er det bedst for Liverpool at gøre det. Han er ikke den spiller han var for en lille håndfuld år siden, men det opvejes da af hans status, mentalitet, og ikonstatus. Det var vel af samme årsager, at Carragher "fik" de sidste par år.
Skrevet af Slettet(262253202008)

"Det største ikon klubben har haft"


Aarrrr det er vist kun de "unge" fans der synes det, der er kun en KONGE og det er KENNY.
Skrevet af lfc_ob
camara

Det er rigtig nok at Kenny refereres til som Kongen, men vil nu stadig mene, at G er et større klubikon, alene af den grund at han aldrig har repræsenteret andre klubber. Hverken som ungdoms- eller seniorspiller.

Selvfølgelig bliver G da i klubben. Det vil Liverpool da ikke have hængende på sig, at han ikke fik lov at afslutte karrieren i sin hjerteklub. Og det er det eneste rigtige!
Darwin -> Evolution in Liverpool YNWA...!!! Tænk, hvis dette forum havde en moderator...?
Skrevet af pendlermilton
100% enig i nedenstående, medmindre han ønsker et eventyr i USA eller Australien nå ja så ok. Men lav i det mindste en aftale med ham om at komme tilbage, det vil være en skandale hvis han ikke bliver tilknyttet klubben igen. Den mand har betydet alt for denne klub og omvendt.

Forlæng for pokker. Ikke fordi, han har vist sprudlende spil i denne sæson. Han er desuden fejlplaceret på holdet, mener jeg. Men han er og bliver Captain Fantastic. Det største ikon, klubben har haft. Hans CV skal ikke besudles af andre klubnavne. Forlæng med et år, evt. med en option på endnu et år. Og lok ham så ind i trænerteamet, så han en dag, måske i snarlig fremtid, kan blive manager for De Røde.
LIVERPOOL FC Forever YNWA siden 1969
Skrevet af ujelly
Vil anbefale at I forlænger med ham.

Ellers skifter han til City og scorer mod jer til 1-1 :(
Chelsea og OB!
Skrevet af Bet It
Det bliver en trist dag, når den måske bedste og mest loyale fodboldspiller i hele engelsk fodbolds historie vælger at skifte til en anden klub.
A winner never stops trying.
Skrevet af molleren
Camara, jeg ved ikke hvor gammel du er. Jeg er snart 45 og har fulgt klubben siden 1977. Jeg husker skam godt King Kenny. Men han kom trods alt udefra (Celtic). Gerrard har tilbragt hele sin karriere i Liverpool. Selvom han nemt kunne have skiftet, da han var på sit absolut højeste.
Har holdt med Liverpool siden jeg blev født. YNWA!
Skrevet af Liv'pool
@ujelly

hehe, ja det dur ikke. :-DHoldet har også brug for Gerrards holdånd.
Skrevet af OAJ-Kongen
Han er nødt til at blive til der kommer et mesterskab, det var trods alt Captain fantastic der kostede mesterskabet sidste år da han gled som bagerste mand mod Chelsea!!"Carsten Werge er tåkrummende pinlig efterhånden" OAHJ DK
Skrevet af VejleBK
SG bliver naturligvis i LFC.

Vil jo være det glade vandvid ikke at forlænge med manden....

Det kan slet ikke være til debat.

HVIS Gerrard skal forlade LFC håber jeg, at det bliver til et par lukrative år i USA eller lignende.

Kan SLET ikke se ham i andre PL klubber.

Vejle Boldklub FC Bayern München FC Liverpool
Skrevet af Hotspurz
med tanke for den nationalistiske stil Liverpool fører, får han sikkert endda en lønforhøjelse :)
Skrevet af Bet It
Vi ved hvordan man behandler legender!
A winner never stops trying.
Skrevet af Naughtydog
Stevie har måske aldrig spillet en officiel ungdomskamp for andre hold end Liverpool, men han har sådan set spillet en kamp, iført en rød trøje fra helvede... I sine unge dage, da Liverpool ikke var sikre på om han havde kvaliteten til at blive PL-spiller, spillede han en kamp for United (sjovt nok imod Liverpool) hvor han overbeviste enhver i Liverpool om, at et kontraktudspil kun kunne gå for langsomt...


Men nu er jeg selv så ung, at jeg ikke husker King Kenny, Ian Rush, eller Robbie Fowlers HELT store periode (husker hans comeback, som ikke var imponerende) så i min bog er Gerrard det største ikon i Liverpool... Men man har før i tiden valgt at sende de store stjerner videre, for at give plads til nye folk, når stjernernes tid var ved at være forbi... Så hellere skippe dem afsted, så de kan blive husket som de store stjerner de var, fremfor at se dem falde sammen og afslutte deres tid i klubben, som faldne krigere (lidt ala Jon Dahl på landsholdet)


MEN! Når det så er sagt, så har jeg aldrig set eller hørt om nogen have så stor effekt på sine holdkammerater som Gerrard... Selvom han ikke selv er blandt banens bedste når kampen fløjtes af, så er hans blotte tilstedeværelse nok til at løfte sine holdkammerater, en uvurderlig og undervurderet egenskab, hvor Gerrard er mester... Og alene af dén grund skal han have en livstidskontrakt hos Liverpool! (Hvis ikke Gerrard er den bedste til at påvirke sine holdkammerater, skulle det lige være Puyol)
My passion is as red as it can be My shirt as well, as you can see My heart as red as Stevie G I would tell you a lie if I denie IM A SCOUSER TILL I DIE YNWA!
Skrevet af WilliamB
Det bliver en trist dag, når den måske bedste og mest loyale fodboldspiller i hele engelsk fodbolds historie vælger at skifte til en anden klub.


Hvad gør Gerrard mere loyal end f.eks. Scholes, der mig bekendt aldrig har indsendt en transferanmodning for at gennemtvinge et skifte til en rival? og hvis rygterne taler sandt, aldrig har haft en agent.

-Gerrard er uden tvivl en af de største liverpool spillere gennem tiderne og håber han bliver i klubben.
Klubben fra vidunderlige KBH, Love United, Hate Glazers
Skrevet af Loridi
@Naughtydog

En kort kommentar til din signatur: Jeg ved ikke om du ved det, men en scouser er altså en person, som er fra Liverpool/Merseyside området, hvilket du nok ikke selv er. En scouser er ikke det samme som en Liverpool-fan; der er mange scousere der er skide ligeglade med fodbold (eller støtter Everton f. eks.).

Jeg går ikke rundt og kalder mig selv for en mancunian fordi jeg støtter United, for jeg er ikke fra Manchester :)
I saw my mate the other day, He said to me he saw the white Pele, So I asked, who is he? He goes by the name of Wayne Rooney, Wayne Rooney, Wayne Rooney, He goes by the name of Wayne Rooney...
Skrevet af tue69
Han er nødt til at blive til der kommer et mesterskab, det var trods alt Captain fantastic der kostede mesterskabet sidste år da han gled som bagerste mand mod Chelsea!!


Så lang tid tror jeg ikke at han bliver ved. Så skal det være som træner.

;)
Skrevet af Keyser Söze
Vil I sige, at Stevie G er oppe i klassen af verdensstjerner pt.?

http://sportfortalt.dk/h…ensstjerne/
Skrevet af tue69
Vil I sige, at Stevie G er oppe i klassen af verdensstjerner pt.?

http://sportfortalt.dk/h…ensstjerne/


Pt.? Nej slet ikke, ikke i nærheden af det.

Engang? Mjaah, det er nok som man tager det. Jeg mener da at Gerrard var blandt de 10 bedste i nogle år på sin plads, med hans rolle taget i betragtning. Men jeg mener aldrig at han har været DEN bedste.

Om man kan kategorisere ham som decideret verdensstjerne er svært at bedømme. Jeg kan nok ikke undgå at være lidt farvet, da han har bragt så mange gode stunder til holdet. Men en decideret verdensstjerne. Den er svær.
annonce
0