Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg elsker bold.dk. Lige kommet hjem fra julefrokost. Mega fed aften og godt humør tak til de adskillige brugere herinde, der lige satte prikken over i´et for mig. (Det var så lidt). Vi har fået en uafgjort, hvor vi gjorde alt, hvad vi kunne. Ronaldo er kongen og alle bukker sig for Real Madrid (kongeklubben haha).

Normalt bevæger jeg mig ikke ned i min elskede klubs tråde grundet den useriøsitet og ufaglighed, der er i indlæggene, men i min meget fulde tilstand, hvor jeg overraskende nok stadig kan skrive et lille ubetydeligt indlæg som dette, beder jeg venligst visse personer (I ved, hvem I er), om at drikke en øl, sodavand eller noget af mors saftevand. Det er jul for fanden. Det går sgu nok alt sammen, selvom du holder med en anden klub end Barcelona.

Vær nu lidt glad i stedet for alt det negative pis og lort. Dette er ikke Nationen på Ekstrabladet.

God jul smukke mennesker. :)
"Medløberfan" af AGF siden 2000 "Medløberfan" af FC Barcelona side 2008
Tror at Barca skal ændre mentaliteten med, at bolden skal trilles ind over stregen hver gang.

Folk som Iniesta og Messi (og Suarez), har jo et fantastisk skud, hvorfor ikke udnytte det noget mere - og så være klar på en returbold?
Tror det er en stor forskel i forhold til Madrid, hvor folk som Kroos, Ronaldo og Bale trykker af, hvis alt andet fejler, og det giver en gang i mellem nogle tilfældige mål.

Det virker bare alt for pusse-nusse, det som Barcelona har gang i?
Fulgte med Laudrup til Real Madrid, og er blevet der lige siden!
I øvrigt så er årsagen til at hold ofte forsøger at spille mod Real, at det de seneste år har vist sig at virke. Chancen for points mod Real er forsvindende lille, det forsøgte Almeria sig med sidste år og fik en sæk. De kunne godt med lidt held have fået et point i går og de angreb med mange mænd hele tiden.
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Stakkels Barca..

-Real Madrid for alle straffesparkene
-Ronaldo diver hele tiden
-modstanderen kæmper meget hårdere iMod Barca end Real
-Modstanderen graver sig kun ned mod Barca

Har jeg glemt noget?


Du glemte lige at Real er voldsomt kyniske, Barcelona er ikke. Ellers har ret i det hele. Godt der nogen der har fanget hvorfor Real ligger forrest nu og ikke Barcelona.
Romario 1994, Ronaldo 1996 - 1997 - 2002, Rivaldo 1999, Ronaldinho 2005-2006, Messi 2009-2010-2011-2012-2015-2019. Alle kåret som verdens bedste spillere. Og så den bedste Dansker nogensinde, Michael Laudrup. Gæt hvad for et hold.
annonce