Snak

Mere indhold efter annoncen
Står JBA til at tjene eller tabe på salget?


Det eneste jeg lige kan finde er at han selv har givet omkring 0,55
@Alle Achtung Da JBA oprindeligt købte sig ind i klubben i 2013 aktie emissionen blev aktierne udbudt til 2 kr pr. stk. De selvsamme aktier blev udvandet i 2016 (Hvor JBA købte yderligere aktier til 2,7 kr per stk i. Og i 2021 i den sidste aktie emission blev de oprindelige aktier igen udvandet. Jeg tror roligt at du kan skrive at JBA har tabt rigtigt rigtigt mange penge på BIF. Værdien af en Brøndby aktie købt i år 2000 er i dag fortyndet ca. 400 gange. Købte du for 100 kroner aktier i år 2000 vil de i dag stå til 25 øre.

Men når det er sagt så investerer man ikke i Brøndby fordi man vil blive rig. For det er nok det eneste man absolut ikke bliver. Jeg har da Brøndby aktier i min portefølje da jeg støttede klubben da den var på røven. Og det er der mange der har alene for at støtte klubben. Jeg ville hade en superliga uden Brøndby.
Brøndby IF, rigmændenes legetøj..

Ikke til at spå om hvor interessant BIF er i porteføljen, mon ikke BIF blot skal tømmes for talenter og derefter bliver uinteressante når de nye ejere finder ud af at BIF aldrig har en jordisk chance for at komme i CL??

Derefter kan klubben nedlægges og stadion sælges, rives ned og udstykkes til ejendomme..
@ludomania
Ok, jeg googlede bare da jeg ingen ide havde om hvad han havde købt aktierne for. :)
Mener du likvideres?
annonce