Snak

Mere indhold efter annoncen

Gigantisk fiasko: Danmark er færdige ved VM

Skrevet af bold
ons 30. nov 16:54

Danmark er færdige ved VM, efter holdet onsdag på skuffende vis tabte med 0-1 til Australien i den sidste gruppekamp. Landsholdet formåede således kun at hente et point i tre kampe. Læs hele nyheden her
Skrevet af DaveEricGrohl
Vi ser meget uorganiserede og forkrampede ud, udover de første 30 minutter hvor vi burde score et par mål, det må falde tilbage på træneren, vi hiver en masse spillere ind og ud og det fungerer ikke. Det kan ikke passe at den skade til Delaney var nok til at smadre vores hold.

Nu er det her self kun 3 kampe, men Hjulmands sæde brænder hvis ikke han hurtigt finder magien igen.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af Sims91
KATASTROFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lige så berusende EM var sidste år lige så ringe har det her været! Gad de overhovedet? Det var svært at få øje på.
Objektivt set har Danmark simpelthen ikke noget at gøre i knock out fasen. Hverken spillemæssigt og selvsagt heller ikke resultatmæssigt. Det er rystende så lavt niveauet har været. Vi slutter sidst med 1 point bag Australien og Tunesien! Hvad sker der...
Hjulmands tid er forbi. Det må være hævet over enhver tvivl.
Danmark kommer til at toppe alverdens lister, når det kommer til VMs største skuffelse. Der var mange steder, hvor man havde Danmark som dark horse. Det har været pinligt og en skændsel.
Skrevet af NelleIF
Det blev et VM i dårlige afleveringer. Øv øv øv!
Der var EM 92. Der var DM 94. I røde trøjer!
Skrevet af Højrestøvlen
Fyr hjulmand
Skrevet af Kemosabe-Kowl
Jeg brækker mig fandme ud over det hele
Skrevet af Janus
#HjulmandOut
Skrevet af Chelsea ?
God tur hjem hjulmand
Skrevet af Konsulenten
Ja jeg havde frygtet det med den udtagelse. Det falder tilbage på Hjulmand det her.
Fuld fortjent vi ryger ud
Skrevet af gogunners11
har sku aldrig rated det danske landshold de lever alle sammen på en sommer i 2021 hvor de formået at vinde over rusland for det er jo meget vildt og så bagefter wales og tjekkiet det er fandnme imponerne hvor man så derefter taber til england det er vel fair nok. Nations league man formår at vinde over frankrig i en kamp hvor man har hvad 3 skud og ellers taber man 2 kampe til kroatie. vm spiller 0-0 mod tunesien hvor kjær inden kampen siger man ikke vil undervurdere modstanderen det gør man så både mod tunesien og også lidt frankrig og nu taber man så til australien, og ja ryan trækker tiden men hold nu kæft det gør alle jo, er jeg den eneste der har det sådan???
Skrevet af DameNdoye2.0
Pinlig omgang VM. Hjulmand og landsholdet dumpet som var de aldrig dukkede op.
Skrevet af Hr.Betjent
Øv. Jeg havde ellers glædet mig til nogle knald-eller-fald kampe med Danmark mod nogle nationer der vil frem ad banen, hvor vi bedre kan spille vores spil.

Øv bøv.
YNWA
Skrevet af Pulv
PINLIGT. Det er ikke Skammens dag i dag, men Skammens VM som helhed. Ud over 25 gode minutter i starten af kampen har holdet jo reelt ikke vist format til at spille i en stor turnering. Der skal graves dybt i selvransagelsens uendelige dyb hos både spillere og ledelse.
Nu må en ny opbygning i gang frem mod først EM og nok mere VM i Nordamerika om fire år.
Fanme skuffende, at nogle af de garvede spillere ikke tager mere ansvar og løfter holdet. Hvor er Højbjerg i dag? Vi manglede sgu’ Simon Kjær til at piske holdet frem.
Jyllands fremtid, Vejles stolthed - VB
Skrevet af Fodboldtilskuer00
Frankrig har lige scoret.
Skrevet af elmarco94
Fedt boykot af de danske gutter! Sådan drenge!!
Skrevet af Kulling
Katastrofe! Det eneste positive var da, vi endte med at boykotte slutrunden alligevel..
Viborg Fodsportsforening af 1896
Skrevet af læderkuglen
Skam jer!!!!!!
Skrevet af fodbøldsmølf
Så kunne vi ligeså godt have boykottet. Nu blev vi udstillet i stedet.
En ting er at ryge ud. Men det har var så ringe at det godt kan koste Hjulmand jobbet.
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
Skrevet af Shotcaller
Den sorte trøjer er fremover et søgebind, der symboliserer den døde indsats Danmark har leveret ved det her VM.

Skuffende.
Hjertet er gult, humøret er blåt.
Skrevet af DarkEZ
Jeg har lige været vidne til VMs dårligste kamp samt VMs dårligste hold i turneringen som ender sidst i gruppen, FIFA Rank 10 = Danmark. Det her er en Gigant Fiasko. Jeg gider simpelthen ikke hører andet fra Hjulmands elskere.

Mit postulat er eneste grund til vi nåede langt ved EM var pga. den emotionelle bølge vi red på ovenpå Eriksens uheld. Vi har overpræsteret og kan kun med tilskurer i ryggen.

Hjulmand er mega overvurderet. Vi går efter at vinde VM var budskabet inden. Han er vidst den nye Komiske Ali oven på det jeg har sidst i de sidste 3 kamp. Hjulmand burde få en fyreseddel efter denne kamp. Der er en masse politisk korrekt woke aktivisme han kan engagere sig i hjemme i trygge Danmark.
Skrevet af To Madeira
Det her skal simpelthen være en katalysator for selvransagelse og en afgørende ændring i dansk talentudvikling. Hvorfor kan vi ikke udvikle angribere? Vi kan fodre svin med backs og midterforsvarer, men vi kan simpelthen ikke lave spillere, der kan score mål. Hvor mange kompetente angribere har vi udviklet de senest 10-15 år? Noget skal laves om.
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
annonce
0