Snak

Mere indhold efter annoncen
Øv. Jeg havde ellers glædet mig til nogle knald-eller-fald kampe med Danmark mod nogle nationer der vil frem ad banen, hvor vi bedre kan spille vores spil.

Øv bøv.
YNWA
PINLIGT. Det er ikke Skammens dag i dag, men Skammens VM som helhed. Ud over 25 gode minutter i starten af kampen har holdet jo reelt ikke vist format til at spille i en stor turnering. Der skal graves dybt i selvransagelsens uendelige dyb hos både spillere og ledelse.
Nu må en ny opbygning i gang frem mod først EM og nok mere VM i Nordamerika om fire år.
Fanme skuffende, at nogle af de garvede spillere ikke tager mere ansvar og løfter holdet. Hvor er Højbjerg i dag? Vi manglede sgu’ Simon Kjær til at piske holdet frem.
Jyllands fremtid, Vejles stolthed - VB
Frankrig har lige scoret.
Fedt boykot af de danske gutter! Sådan drenge!!
Katastrofe! Det eneste positive var da, vi endte med at boykotte slutrunden alligevel..
Viborg Fodsportsforening af 1896
Skam jer!!!!!!
Så kunne vi ligeså godt have boykottet. Nu blev vi udstillet i stedet.
En ting er at ryge ud. Men det har var så ringe at det godt kan koste Hjulmand jobbet.
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
Den sorte trøjer er fremover et søgebind, der symboliserer den døde indsats Danmark har leveret ved det her VM.

Skuffende.
Hjertet er gult, humøret er blåt.
Jeg har lige været vidne til VMs dårligste kamp samt VMs dårligste hold i turneringen som ender sidst i gruppen, FIFA Rank 10 = Danmark. Det her er en Gigant Fiasko. Jeg gider simpelthen ikke hører andet fra Hjulmands elskere.

Mit postulat er eneste grund til vi nåede langt ved EM var pga. den emotionelle bølge vi red på ovenpå Eriksens uheld. Vi har overpræsteret og kan kun med tilskurer i ryggen.

Hjulmand er mega overvurderet. Vi går efter at vinde VM var budskabet inden. Han er vidst den nye Komiske Ali oven på det jeg har sidst i de sidste 3 kamp. Hjulmand burde få en fyreseddel efter denne kamp. Der er en masse politisk korrekt woke aktivisme han kan engagere sig i hjemme i trygge Danmark.
Det her skal simpelthen være en katalysator for selvransagelse og en afgørende ændring i dansk talentudvikling. Hvorfor kan vi ikke udvikle angribere? Vi kan fodre svin med backs og midterforsvarer, men vi kan simpelthen ikke lave spillere, der kan score mål. Hvor mange kompetente angribere har vi udviklet de senest 10-15 år? Noget skal laves om.
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
annonce