Snak

Mere indhold efter annoncen
Klassisk United, så fedt at se på!
feet as sensitive as a pickpocket's hands
Class is permanent.
Havde undet Giggs at få sin 900. kamp hjemme på Old Trafford, men godt han var med i dag, og fantastisk, at han scorer sejrsmålet i sin jubilæumskamp.
Det var en vigtig sejr.
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Tak Giggs
Forever a red devil :)
Så kender vi United igen. de kommer foran tidligt mod et oprykkerhold, og så prøver de at fedte kampen hjem mod et godt kæmpende Norwich hold, der også blev snydt for et straffe. Det er ikke et tophold værdigt at spille på sådan en måde. Oprykkerhold skal frygte topholdende, ikke omvendt.
"Fergie-time" ?!

- Hvad snakker du om, din spasser? :D
Så vidt jeg kunne se, så blev målet scoret langt inden de tre minutter var gået - så altså ikke EFTER de tillagte tre minutter var løbet ud..
Glory Glory Man UNITED!!!!!!! The living legend Ryan Giggs gør det igen.
Ved ikke om det var den rumænske stream, men hold da kæft en intetsigende og kedelig kamp, som først blev spændende ved Norwich´ udligning.

Dog awesome at se, hvor hurtigt der blev svaret tilbage - der kunne der sagtens have scoret 2-3 mål på 5 minutter. En skam United ikke spiller med samme momentum gennem hele kampen.. Der mangler simpelthen stabilitet på midtbanen..
Norwich har nu været ret stærke hjemme, så det var ventet, at det ville være en svær kamp. Særligt med det spil United disker op med for tiden.
Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Puha, Welbeck tæt på at koste i dag. Hvorfor tage Hernandez ud? Han kan ikke aflevere, men han kan afslutte som ingen anden på United holdet.

Fantastisk at se Carrick sammen med Scholes. Han er en helt anden spiller, når han har ham ved siden af. Ufattelig vigtig idag, selvom han har tendens til at blive overset.

Og så De Gea - som forvandlet! Manden har absolut fået selvtillid. Han dominerede på hjørnespark idag for første gang i sæsonen.

Til Giggs er der bare at sige, at vi alle elsker ham.

We are United
Stabiliteten skal nok komme på midten - efter der bliver suppleret til MAN U´s midtbane til sommer.
annonce