Snak

Mere indhold efter annoncen

Gigovic valgte FCM: Jeg var aldrig i tvivl

søn 15. jan 09:11

Den svenske midtbanespiller Armin Gigovic fortæller, at han aldrig var i tvivl om sit næste skridt, da FC Midtjylland meldte sig på banen.Læs hele nyheden her
Det skal nok blive et godt match. Tillykke til begge parter. Desværre kan OB ikke konkurrere når først topklubberne byder sig til, sådan er det. Heldigvis har Manneh vist lovende takter, men det bliver svært at erstatte en spiller som Gigovic.
Fantastisk nyhed. Tror han kommer til at passe perfekt. Ham, Olsson og Martinez er alt for god en midtbane til vi ikke når top 6.
Show me the Money
https://www.youtube.com/watch?v=IKiHife_Tw0
Super aftale. Mon ikke FCM køber ham af Rostov, særligt hvis KO skal retur til Anderlecht. Så venter vi bare på en 9’er, der kan score mål og så en CB a la Scholz.
[Show me the Money][/i]

Nej, giv mig oplevelser i uefa og spil med om medaljer - noget man ikke har præsteret i OB i 12 år og kun engang er endt i top 6. Man går fra en midterklub til en topklub som år efter år hiver medaljer hjem og spiller i Europa. Selvfølgelig skifter han, det vil alle der får det tilbud i OB.
@bastian

Ærgerligt at I ikke får nogen af de 2 ting i år så.
“Aldrig i tvivl” Hvorfor skulle han så bruge en måned på at melde noget ud? Tror vi skal leje Vinnie Jones i en enkelt kamp på et tidspunkt.
To europæiske kampe og nedryknings spil mens ob får en top 5 placering jeg kan godt se hvorfor han valgte det
OB er 1 point foran FCM som har spillet historisk dårligt. Men så lad os antage at OB kommer i top 6 og FCM i nedrykningsspil. FCM vinder nedrykningsspillet og play of kampen om en uefacup plads imens OB lander på max en top 5.... Uden Jebali og Gigivic ender OB desuden ikke i top 6 det er 100% sikkert
Att:
...Men så lad os antage at OB kommer i top 6 og FCM i nedrykningsspil. FCM vinder nedrykningsspillet og play of kampen om en uefacup plads imens OB lander på max en top 5...hvad så hvis vi antager i fortsætter med at at spille dårligt og taber playoff kampen...antage kan man altid
annonce