Snak

Mere indhold efter annoncen

Glad Fischer: Nu bliver det hårdt for Brøndby

Skrevet af bold
man 12. apr 2021

Brøndby er ikke længere ovenpå og kan ikke længere snakke så meget, siger FC København-profilen Viktor Fischer, der er enormt glad for derbysejren.Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(091918222510)
Ja nu har FCK chancen for at få sølv, det er de nok meget tilfredse med
Skrevet af comfort
Han er så lige ud af posen... - intet filter... Så befriende!
Skrevet af Sydney
Den eneste der snakker er da vist geniet himself... Underholdene, absolut... Klogt? Arghh
Skrevet af siposip
Ha,ha Fischer er sgu god nok. Gad vide hvor mange der falder i?
Skrevet af Moto1
VF er altid god for lidt lir og personlig PR. Men som @ Sydney korrekt påpege oftes ikke specielt begavet.
Skrevet af Zarathustra
Brøndby har nonstop fået hug for netop ikke at snakke og at tale deres mesterskabschancer op. Helt med rette. Og nu mener Viktor så at de "ikke kan snakke længere". Han har ikke mange brikker at flytte med, den gode Viktor...
Skrevet af TheYids
Jeg vil gerne vide hvornår Brøndby har "snakket"? Det eneste Brøndby har gjort er at sige de ikke er favoritter til noget som helst og at målet fortsat er top 3. Måske Viktor skulle koncentrere sig om at blive på benene i stedet for og lad munden løbe konstant.
Danmark: Brøndby. England: Tottenham. Spanien: Valencia. Tyskland: Alle andre end Bayern. My all time favorite Robbie Keane!
Skrevet af Dario20
Smut nu bare hen på stamværtshuset når I taber næste gang, og fortsæt dit desperate ønske om at blive en af fcks egne.
Skrevet af WallsLake
Jeg kommer simpelthen aldrig til at kunne forstå, at en mand som absolut intet har vist så længe, kan få sig selv til at stille sig op foran et kamera og snakke så meget. Haha.
Skrevet af DameNdoye
Fischer har jo ret og det er det der pisser folk af. :D Det er kun en uge siden CV var ude og sige at han ikke så FCK hente BIF.

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/broendby-boss-ser-ikke-fck-hente-os/


Så var der jo også lige den her:

https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/broendby-ser-muligheder-fck-mangler-fart/
Superliga og FCK fan
Skrevet af bruger 128207
Lindstrøm har da sagt at BIF ere de eneste bejlere mod FCM og BIF træneren har udtalt at FCK ikke ka nå dem ... det er da en vis snak og jeg synes deres udtalelser er højrøvede og uden respekt for andres arbejde og træninger og uden respekt for fodbolden og endda manglende viden til ate bolden ere rund og alting kan ske i fodbold. Lindstrøm synes jeg er enorm arrogant i sine udtalelser.. kan godter forstå FCK ikke vil tales ned på. igen nu må BIF osse tage arbejds handskerne på og de kane ikke nøjes med kun snak. og det er da helte rigtigt. BIF skale manne sig op nu. Deres sidste kamp er mod FCK i Parken. Den kamp kan bliver spændende.
#happiness
Skrevet af Slettet(491138221710)
Hvis jeg var Fischer ville bruge mindre tid på at snakke og mere på at træne?

Men netop med Fischer ser vi den store forskel på FCK og Brøndby! Da Hedlund gik Hollywood blev dommerne ekstremt opmærksomme på det og han kunne pludselig ikke få et straffespark selv når de var mere end berettiget. Med Fischer er det stik modsat - jo mere han kaster sig og skriger som en tøs jo flere uberettigede gulekort, fri og straffespark får han... Ville være flov hvis vi havde sådan en snydetamp i vores trup!
Skrevet af CopenhagenNoice
Hvor er det vildt så rasende folk bliver så snart VF åbner munden. Personligt ville jeg ønske der var flere som ham i ligaen, altså dygtige OG intelligente mennesker med et glimt i øjet, der anerkender at det er en underholdningsbranche. Hvor er Heino Fernandez-, Søren Frederiksen- og Preben Elkjær typerne?
@wallsLake: du véd godt at Fischer ikke er helt på månen som fodboldspiller ik? Eller er du én af de mange dygtige kritikere der kun ser Fischer når han spiller mod dit hold? Enig i at han ikke har præsteret som i første sæson, men han ville stadig glide direkte ind i de fleste SL-startopstillinger. Igår var han feks den der løb mest i forhold til spilleminutter. Men hey..kan da godt se at det er meget nemmere at hoppe med på "hater-vognen"
Skrevet af TrætteTrotskist
Ja, der blir snakket aaaaalt for meget i Brøndby. Se på Viktor Klister: 100% koncentreret om fodbold og ikke så meget vimsen rundt.
hockeyhår
Skrevet af Saviola7
@TheYids

Nu har en anden bruger været hurtigere end mig, så det er dit bevis på at Brøndby trods alt har snakket.
Udover det, så skulle CV have sagt noget i stil med "I stjæler vores mesterskab", hvilket vel betyder at de troede på mere end top-3 og derfor internt 100% har gået efter guldet og samtidig underspillet dem selv udadtil.
Det vidner godt nok om en klub der inderst inde ved at de nok vil fejle, når de internt prøver at holde dampen oppe, men underspiller dem selv udadtil, så der ikke er noget pres på fra omverdenen.

Udover det, synes jeg bare at det er fedt at der kommer lidt lir - gerne fra begge lejre. Det er da så meget federe end alle de kedelige standard svar.
At det så lige kommer fra Fischer, der har spillet som en pose rådne kartofler i 2 år, er så lidt tragikomisk :)
Bologna FCK Liverpool 1860 München
Skrevet af DameNdoye
Hvis jeg var Fischer ville bruge mindre tid på at snakke og mere på at træne?


Men du er ikke Fischer. Du er en anonym debattør på Bold og Fischer er på vej til træning.

Men netop med Fischer ser vi den store forskel på FCK og Brøndby! Da Hedlund gik Hollywood blev dommerne ekstremt opmærksomme på det og han kunne pludselig ikke få et straffespark selv når de var mere end berettiget. Med Fischer er det stik modsat - jo mere han kaster sig og skriger som en tøs jo flere uberettigede gulekort, fri og straffespark får han... Ville være flov hvis vi havde sådan en snydetamp i vores trup!


Ja, det er godt med dig. Man skal vidst være BIF fan for at se sådan på det. Fischer filmede ikke igår, det gjorde Hedlund.
Superliga og FCK fan
Skrevet af VernerAlbertRask
Fischer er det stik modsat - jo mere han kaster sig og skriger som en tøs jo flere uberettigede gulekort, fri og straffespark får han

Måske ikke lige kampen igår som skal være årsag til kritik af Fischer.
Men ellers er jeg enig i at Fischer generelt filmer alt for meget, og spillere som har spillet imod ham vil bekræfte dig i at han skriger ualmindeligt meget på en fodboldbane for at påvirke dommerne.
Skrevet af Slettet(102143211804)
Er det for tidligt at spise popcorn?
Stenbrodreng.
Skrevet af Erikbjarnepedersen@gmail.com
FCK skal nok hente Brøndby, de har altid haft fordelen af at være 12 mod 11.
RassiP
Skrevet af 7000 FCF
Meget sjovt som neutral at læse de kommentarer der kommer fra de to holds fan. I går havde FCK marginalerne til sidst, og i de to foregående kampe var det Brøndby, uden at der i nogen af kampene, har været kæmpe forskel på holdende. Syntes lidt at FCK, har spillet bedst, hvis man ser på alle kampene, mens BIF har arbejdet hårdt i alle kampe. Så læser man sådan en kommentar fra VF, og så tænker man. I er stadig 4 point efter, så det er nok jer skal arbejde, og så kommer der en kommentar fra Brøndby, der tirrer FCK fans. Hvor kunne man ønske at der var meget mere objektive indlæg fra begge sider.
annonce
0