Snak

Mere indhold efter annoncen

Glad Pohl: Fram-faciliteter som i toppen af DK

Skrevet af bold
tor 31. mar 16:34

Jannik Pohl er meget tilfreds med sit skifte til den islandske klub Fram Reykjavik, hvis faciliterer minder om det bedste, man ser i Danmark. Læs hele nyheden her
Skrevet af Stelio_konto
Tvivler stærkt på at en islandsk oprykkker klub har samme faciliteter som "toppen af dansk fodbold"
Skrevet af spartan
Jeg synes generelt der er en tendens til at man hører spillere skifte til Island, Færøerne eller nogle helt andre lavere rangerende ligaer, som de fleste danskere ikke har indgående kendskab til, og derefter har meget travlt med at tale ligaen op.

Bevares, det kan sagtens være, at de har ret, men jeg må give forrige indlæg ret i, at det virker en anelse usandsynligt.
Skrevet af TheHitch80
Vedrørende faciliteter tror jeg næppe Island kan måle sige med toppen i Danmark, og det kan færingerne så slet ikke - til gengæld gør færingerne det absurd godt i forhold til befolkningstallet.
Skrevet af ACH-fan
De skal passe på i Fram. Hvis han ikke spiller, så klynker han og hvis han spiller, så er det klubbens skyld at han bliver skadet!
Fan af: AC Horsens [i] siden 1998 [/i] Manchester United [i] siden 2001 [/i] Villareal [i] siden 2009 [/i] Sympatisør af: IF Elfsborg Molde FK FC Fredericia Wimbledon AFC
Skrevet af whiskey
Hvad ved han? Han har vel aldrig oplevet vildere, end Parkens udeomklædning bestående af 18 stole og 4 brusere
Skrevet af Kenned666
Longshot 11 kampe - 1 mål
Skrevet af Balder24
Og de har et super projekt, der sigter efter CL gruppespil i 2024 senest
Skrevet af bruger 185997
Nu er "toppen af dansk fodbold" jo en lettere udefinerbar størrelse, som i denne sammenhæng ikke er præcist defineret og derfor principielt kunne betyde f.eks. alt over serie-niveau. Det gør dog samtidig folks manglende vilje til at ville accepterer udtalelsens gyldighed, endnu mere påfaldende og da man må antage at ingen af dem faktisk har været på Island for at tjekke Frams faciliteter, kan man jo godt fundere lidt over deres motivation for at ytre deres tvivl og f.eks. at sammenligne Island med Færøerne (og hvorfor lige Færøerne, hvorfor ikke Lichtenstein, San Marino, Irland, Cypern, etc?). Jeg ved godt at jeg skærer flere kommentarer over en kam, men det er lidt fordi de tilsyneladende alle kan samles under kategorien "forsmåede danske fodboldentusiaster".
Skrevet af Sule12
Jeg snusede det her op omkring faciliteterne i klubben. Der er ikke helt så mange billeder som man kunne ønske, men I kan danne jer en idé om hvad FRAM har.

https://fram.is/svaedid-i-ulfarsardal/
annonce
0