Snak

Mere indhold efter annoncen

Glen R: Bold-træning har ikke kostet fysisk

tir 21. feb 2012
FC Midtjylland har haft stor fokus på at have bolden med ved træningen i opstarten. Det har, til stor glæde for træner Glen Riddersholm, ikke kostet på fysikken.

Læs hele nyheden her
Er jeg den eneste med en fornemmelse af, at FCM nyhederne er langt flere end tilsvareden for andre danske klubber her på sitet? Det er ingelunde noget surt opstød, for er selv FCM-fan, men synes bare der er vildt mange i forhold til klubber som Horsens, FCN m.fl.
Sågar flere end FCK og OB?
@Scharw

FCK og Bif er nu stadig mere i fokus :-)
Et hold som Sønderjyske synes jeg bliver nævnt mere og mere, men tror os du har ret i Midtjylland er rykket op i en "top 3"..
Watchout!
I mine øjne, er det at spille hassard med spillernes skadesforebyggelse ikke at prioritere vægttræning i en opstartsfase. Konditionelt kan de jo godt være med, men det er en anden sag.

Mvh. R
Har ikke bemærket at FCM skulle have et større antal nyheder end andre klubber? Jeg tror det har meget med klubbernes hjemmesider at gøre, da bold.dk fortrinsvis tager dem derfra.

SIF har f.eks en meget aktiv gruppe omkring hjemmesiden. Blandt andet smides der kampreferater op få minutter efter kampe er færdige.
Fanatisme er roden til alt ondt. Om det så er politisk, religiøst eller som sportsfan. Liverpool FC Silkeborg IF Green Bay Packers
Scharw: det svinger lidt. For et par uger siden var der 4-5 AGF nyheder pr dag. Nu er det FCMs tur, men hovedparten af ´nyhederne´ er om BIF og FCK
white by nature - blue by choice GF forever
annonce