Snak

Mere indhold efter annoncen
Selv om Glen udtaler at det ikke er noget han interesserer sig for (kritik af spillestil) er det nok ikke så enkelt endda.
Han har ihvertfald behov for at forklare sig en masse. Så han er nok ikke så ligeglad.
Enig i at det handler om at vinde, om at få en sæson mere i SL. SE er også i pokalfinalen så det er svært at "være efter" SE, de opnår meget ift. deres evner og ikke mindst spillestil. Og jeg synes bare det er trist - når man som SE har været så mange år i suppen og i sin anden pokalfinale i træk - at man så ikke har ambitioner om at opnå sine resultater på en pænere måde. Og det er jo Glen der udfærdiger taktikken...
Hvorfor kan man ikke begge dele ?? Spille underholdende og vinde ?


Det kan man sagtens, men der findes ikke en formel for, hvordan fodbold spilles, og man fremstår tit som en dårlig taber når man udtaler sådan noget pjat, som Lyngby har gang i.
Alle vil gerne spille underholdende og vinde, men hvor mange klubber lykkes reelt set med det?
@Alle Achtung
Hvad andre ville vælge har ikke noget med mig at gøre.
Godt du ved det gør ondt at tabe, men det har ikke noget med min holdning til SE´s primitive og kedelige måde at spille fodbold at gøre.

Jeg vil hellere underholdes end at se på spil-stop efter spil-stop.
Esbjerg-fan: man kan godt spille underholdende og vinde, hvis man er dygtig nok til det. Og det er Lyngby åbenbart ikke i denne sæson. Indtil videre har det været mest underholdende i deres egen ende af banen. De har ligget blandt de to nederste hele sæsonen. Hvis de mod forventning skulle snige sig op stregen, når sæsonen er slut, er det jo desværre nok på bekostning af min klub, og så tager jeg hatten af for det og anerkender udfaldet, for så er missionen lykkedes for dem og omvendt for VB. Jeg har da sympati for Lyngby og deres tilgang til spillet, men de skal ikke belære andre hold om, hvordan der skal spilles. Så ryger lidt af min sympati...
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Modtaget who_dat
Jeg ville også gerne se nogle andre spillemæssige takter fra vores hold. Men hvis man seriøst mener, at spillestil vægter højere end tre point, når man roder rundt i nedrykningspillet med reel risiko for at blive hentet bagfra, så lever man godt nok i en anden verden end fodbold anno 2021 foregår i. Synes sagtens man kan kritisere Glen for det udtryk han har (eller ikke har...) formået at sætte på SE. Men at han lige nu vægter tre point fremfor alt andet, det er godt nok en forfejlet kritik.
Håber Lyngby rykker ned i sidste sekund. Ville være dejligt at se dem have optur på hele foråret, og snuble på målstregen. Verdens værste fodboldklub. :)
1. Klaus Lykke 2. René Henriksen 3. Jan Bjur
Håber da at spillestil har noget at skulle have sagt for alle fodboldfans. Ellers kan vi jo lige så godt se håndbold, høvdingbold eller noget tredje pjat, hvis det kun handler om at vinde.
http://www.paulgraham.com/disagree.html
Jo, spillestil har da meget at sige. Men ledelsen og Glen har jo jobs med bestemte succeskriterier. Som handler om økonomi og resultater. De ønsker sig garanteret mindst lige så meget som os andre flot fodbold. Men det SKAL bare foregå indenfor en ramme, hvor resultaterne og dermed økonomien er i orden. Og i øjeblikket er SE desværre ikke gode nok på banen til at kunne sikre resultaterne med andet end en solid defensiv og en masse lange bolde frem mod Haji og AK. Sadly. I mine øjne er truppen til væsentligt mere.
annonce