Snak

Mere indhold efter annoncen

Gomez: Gasperini angreb mig fysisk mod FCM

Skrevet af bold
ons 18. aug 2021

Papu Gomez åbner op om sit exit fra Atalanta og fortæller, at Gian Piero Gasperini forsøgte at gå fysisk til angreb på ham i pausen af en kamp mod FC Midtjylland.Læs hele nyheden her
Skrevet af Tipzy
Det er en vatpik af en præsident, hvis det passer. Træner ligeså
Skrevet af Bobbyolsen25
eller en vatpik til spiller som ikke gør hvad træneren ber ham om.. personligt synes jeg De er bedre uden gomez
Skrevet af grumblesnake
Tænk hvor langt Atalanta kunne nå hvis Gasperini interesserede sig en lille smule for det psykologiske aspekt af at være træner. Det er der selvfølgelig andre der tager sig af, men jeg mener det er de trænere der mestrer både det taktiske og det motivationsmæssige der har størst succes. Det virker desværre til at Gasperinis kompromisløshed også gælder det område.
Skrevet af Cicero
Og det ved du så, at han ikke gør?
Skrevet af Internazionale4everr!!!
@Bobbyolsen25

Arrh. Det er ikke en fair slutning at lave: Papu anerkender jo selv sin del af ansvaret, ift. at gå imod trænerens taktik i én kamp. Han undskylder endda overfor hele gruppen, inkl. Gasperini - dvs. ALT andet end Vat…
Jeg synes heller ikke, at der skal gå Hyballa i den her, men grænsen må bare gå ved vold (vi kan diskutere bagatelgrænsen herfra til juleaften, så lad os lade være med det). Og ja; der kan jo falde en finke af panden, selv for den bedste. Men som minimum, må en træner være mand nok, til at imødekomme sin spiller med en undskyldning, når den grænse overskrides. Når man samtidig tænker på, hvor urørlig Gasperini er i klubben, skærpes hans ansvar, lige på det punkt, kun yderligere.

Om Atalanta er så bedre tjent uden Papu, er en anden sag. Jeg kan ikke se det have noget med sagen (om fysiske angreb fra en leder på sin ansatte kan legitimeres) at gøre.
.
Skrevet af lfc_ob
Nu er det jo så også kun Gomez´ forklaring. Der har ikke på noget andet tidspunkt været forlydender om fysisk overgreb. Hverken fra træner eller andre spillere.
Enhver part fremlægger den historie, der passer en bedst...
Darwin -> Evolution in Liverpool YNWA...!!! Tænk, hvis dette forum havde en moderator...?
Skrevet af bothorsen
Jeg synes godt nok både spiller og træner udstilles som fjolser her.
Skrevet af Bobbyolsen25
lad os nu sige der er begået vold eller noget fysisk overgreb som han snakker om så burde enten andre spillere hvis de havde set noget nok råbt op og træneren havde nok ikke været der. som den ene skrev herinde det er kun historien fra gomez. jeg siger bare at man kan hellere ikke sætte sig selv vigtigere en holdet som gomez gjorde i den situation.
Skrevet af Internazionale4everr!!!
jeg siger bare at man kan hellere ikke sætte sig selv vigtigere en holdet som gomez gjorde i den situation.

Hvilket han jo selv anerkender i sin udlægning, hvorfor jeg ikke køber det der med, at det kun er ensidigt. Læs nu artiklen ordentligt; Papu gør ikke sig selv til offer, uden at anerkende sit eget ansvar.
Han indvender blot, at Gasperini, som han oplever det, overskrider den grænse, der hedder "vold", hvilket Gasperini så er for fej til at imødekomme, indtil videre. Jeg nægter simpelthen at tro, at folk lyver, når de er udsat for vold, voldtægt eller andre overfald/-greb.
Gasperini skal jo ikke engang fyres for det her, men blot anerkende sit ansvar; er det for møj forlangt?
.
Skrevet af Kick and rush
Jeg synes det er lidt ynkeligt, at starte helle problemet ved at lave en ekstremt disrespektfuld handling, og så afslutte det med at man ikke føler, at man har fået en undskyldning fra modparten, selvom modparten muligvis overeagerede. Hvorfor skal præsidenten i øvrigt løbe Gomezs ærinde og bede træneren om en undskyldning?
I følge Gomez har både præsidenten og træneren svigtet fordi, de ikke har håndteret det problem Gomez selv selv startede..... Hmmm
AGF 1880
Skrevet af Rundsaven
Gaspatrons har altid været et kæmpe fjols i sin mandskabsbehandling. Han tuder også konstant. Kender ikke op og ned i sagen, men der må vel være vidner. Desværre spiller Atalanta jo fint fodbold, så han bliver nok ikke fyret lige med det samme. Selvom det plejer at være kutyme for gasparini.
annonce
0