Snak

Mere indhold efter annoncen

Græsk angriber skal redde Fulham

fre 31. jan 2014
Fulham har sikret sig den græske landsholdsangriber Konstantinos Mitroglu, der har skrevet under på en fire et halvt år lang kontrakt.

Læs hele nyheden her
Sikke en signing!

Jeg tror at han kommer til, at tage Premier League med storm! Han har været ustyrlig i de CL kampe, som jeg har set med ham spille.
Steve Highway-61 " Folk der stemmer DF og ikke synes de selv er racister er bare mindre begavede. Hvilket jo er logisk nok."
Hold da op et stærkt køb.

Han har virkelige haft en flot sæson. Både i ligaen og CL.
Jeg hader den klub du holder med. Fck Fan. Årets bold.dk bruger 2011 & 2014.
Super signing!
---------------- FC Barcelona Esbjerg fB
Spændende at se om de kan få plads til både ham og Berbatov. Jeg tror ikke Berbatov er helt tilfreds med at skulle sidde på bænken.
København
Stærkt i kølvandet på Holtby. Jeg synes det er bemærkelsesværdigt at alle nedrykningskandidaterne undtagen Swansea forstærker sig markant i dette transfervindue. Det er vel fordi Swansea er den økonomisk svageste klub af dem alle?
Swansea brugte rigtig mange penge i sommers, modsat mange af de andre klubber. Jeg tror det er der forklaringen ligger.
København
Det er vel fordi Swansea er den økonomisk svageste klub af dem alle?
Eller også handler det om, at man har tiltro til at den nuværende trup er stærk nok til at redde dem. De har trods alt været hårdt ramt af skader.
Husk at lyset for enden af tunnelen kan være et modkørende tog!
Swansea har købt ind, men det er ikke alle indkøbene, der er nået til forsiden af bold.dk.

Og så er vinduet jo ikke lukket endnu ;-)
Har som mange andre brugere haft en udmærket karriere i Football Manager. Jeg er ofte langt klogere end både trænere, assistenter, managers og andre med faktisk viden om de fodboldforhold, jeg udtaler mig om.
Synes det er en dum beslutning af Mitroglu, han skulle spille Chl 1/16 finale, men tar til Fulham nu? hvorfor ikke vente til sæsonen er ovre?! dum beslutning efter min mening
- Zenit Skt Petersburg og CSKA siden 2005 - Arsenal siden 2004 - So4 siden 2007
Det er rigtigt at Swansea brugte en del penge i sommers, men tror stadig på at klubber som West Ham og Sunderland kører med et større budget end dem. Cardiff smider bare om sig med penge, svært at konkurrere med.

Men ja, de har nok tiltro til den nuværende trup. Den burde også kunne gøre arbejdet (N´Gog kommer ikke til at gøre det).

annonce