Snak

Mere indhold efter annoncen

Grønning er landet på Kreta: Vil score mange mål her

Skrevet af bold
tir 24. jan 08:35

Sebastian Grønning landede sent mandag aften på Kreta og fortalte i lufthavnen til fremmødte medier, at han glæder sig til at score mål for OFI Kreta og få succes med klubben.Læs hele nyheden her
Skrevet af Stankovic
NDoye viste sig jo glimrende frem på Kreta, så selvom at dommedagsprofetierne er mange herinde omkring skiftet, så kan det også gå den anden vej for ham.
Skrevet af ABCDE FC
Grønning siger alle de rigtige ting!

Håber det bliver en succes for ham på Kreta.
Tidligere aktiv foboldspiller. Har spillet i Danmark, England og Grækenland.
Skrevet af Juniorx
Syntes stadig min klub i Aarhus laver en fejl med ham.

Kan simpelthen ikke forstå at man ikke har prøvet ham og Mortensen af sammen. Det er som om at man som angriber sættes i bås som enten høj og langsom eller Lille og hurtig.

Men det kommer vi til at se her til foråret.
Skrevet af Juniorx
Men alt godt til Grønning!!
Skrevet af MLRE
@Juniorx

Eller også er det vurderet på, hvad trænerstaben ser til træning. Mon ikke muligheden faktisk har slået Rösler i løbet af de sidste par måneder?
Skrevet af Beggeben13
Fedt. Lækkert sted at bo og spille bold. Det er jeg sikker på kaster mål af sig.
Skrevet af SotD
At man ikke formår at score mål i AGF er i hvert fald ikke ligefrem noget der afskriver en fra at opnå succes andetsteds. Om noget skulle man næsten tro at det er at floppe i AGF er en art kvalitetsstempel for klassiske angribere.

- Nicklas Helenius forlod klubben uden spilletid for peanuts. Halvandet år senere var han ligetopscorer og bronzevinder.
- Kasper Junker nåede aldrig et gennembrud, og via Horsens endte han som topscorer og mester med Bodø/Glimt og et videresalg til Japan, hvor han også gør det pænt og bl.a. har været med til at spille sin klub i Champions League finalen.
- Milan Jevtovic var ikke mange potter pis værd i AGF, nu er han klart bedste mand for Odds BK, og klubtopscorer i den bedste norske række.
- Ryan Mmaee havde udover enkelte pokalkampe intet overhovedet i AGF, siden har han været topscorer for AEL Limassol og siden Ferencvaros og landsholdsspiller for Marokko.
- Sigurd Haugen gik fra at bombe mål ind på samlebånd i Norge, til ikke at kunne ramme en ladeport om så der var taget lasersigte fra klods hold.
- Jeppe Kjær scorede masser af mål i 1. division, kom så til AGF og lignede en halt pony, hvorefter han røg til Lyngby og fortsatte ufortrødent - også i Superligaen.
- Davit Skhirtladze blev dårligere og dårligere indtil han skiftede til SIF og spillede to forrygende sæsoner, og var med til at spille klubben i pokalfinalen. Siden også med mål i både Georgien, Slovenien og Polen.
- Emil Nielsen der gik fra super skarp til elendig, hvorefter han skiftede retur og blev endnu bedre, indtil skader til sidst smadrede for meget.

I mindre grad kan også nævnes Søren Tengstedt, som ikke var god nok til AGF, men som var en af SIF´s bedste i Conference League gruppespillet, og ligner en mand der står på tærsken til sit gennembrud. Og Morten Nordstrand der for alvor døde i AGF efter en rigtig pæn karriere indtil da.

Mangt en angriber har mistet evnen til at score mål i AGF. Det er de selvfølgelig ikke enestående til, men de har dog haft uhyggeligt mange forbi´ere de sidste 5-10 år. Er det tilliden der er ikke-eksisterende?
Silkeborg IF
Skrevet af Juniorx
Der er da vidst en der har ondt i røven over AGF ;-)

"Skidtlasse" spillede simpelthen forrygende i SIF?? Underligt de var definationen af et elevatorhold dengang.
Emil Nielsen er vel og har vel været på hans korrekte nivaue siden. Kan næppe give AGF æren/skylden for det.

Skrevet af SotD
Ingen analsmerter her. Det er bare en betragtning.

Skhirtladze spillede fortrinsvis super godt i to sæsoner i SIF, ja. I de år var SIF vel dårligt mere elevatorhold end AGF i øvrigt…
Silkeborg IF
Skrevet af AGF-Vestegnen
@SotD - heldigvis har vi fået en smule ud af Patrick Mortensen. Mustapha Bundu har vel også gjort det marginalt bedre i AGF end i andre klubber. Morten Rasmussen faldt heller ikke helt igennem, da han tog prærievognen tilbage til Århus. Så der findes et par undtagelser, selvom dine eksempler ikke just er flatterende læsning.
Skrevet af SotD
Vi er helt enige. I blandt en del missere, er der naturligvis også nogle rigtig gode navne i blandt - Aron Johansson var jo også blændende i AGF i en periode. Aabech og Vatsadze havde sandsynligvis også deres bedste enkeltstående sæson i AGF. Så selvfølgelig er det ikke ren elendighed. Mange andre klubber har dog fortrinsvist problemer med angribere der også kæmper med det andre steder, hvor AGF tit synes jeg har smidt "guld på gaden".
Silkeborg IF
Skrevet af AGF-Vestegnen
Aabech fik vi desværre alt for lidt ud af. Jeg var rasende, da de lod ham gå. Han havde et boldøje og en fod som få.

Graulund er i øvrigt også et eksempel på en angriber kørt ud på et sidespor syd for grænsen, der i den grad fik karrieren på skinner igen med en tur til Århus.
Nando Rafael var fantastisk. Feilhaber skabte sig en fin karriere efter noget Århus-tid. Og min yndlingscenterforsvarer, Niklas Backman, blev også bedre, efter han forlod kinagrillen og skiftede den ud med Store Klaus og brændt brød.
annonce
0