Snak

Mere indhold efter annoncen

Grønning valgte AGF over AaB: De viste interesse længere

man 5. sep 2022

Sebastian Grønning forklarede før kampen mod FC Nordsjælland, at han er endt i AGF, fordi han tror på projektet, og at han kan udvikle sig under Uwe Rösler og hans trænerstab. Læs hele nyheden her
“Og derudover får jeg en markant højere løn i Århus”.
Mon ikke også det har spillet ind. 😉
Han skal da have held og lykke uanset.
Never argue with stupid people. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Rygter var/er da ellers lønpakken var bedre i Ålborg.
Moral er godt.....
Grønning virkede også som lidt af en panikløsning, så det er fint nok, at han ikke endte i AaB. Jeg tror dog ikke, at han er i nærheden af en startplads i AGF.
Rygtet om bedre løn i AaB blev skudt ned igen.
Du er da idiot hvis ikke lønpakke spiller ind?
Tror alle fans seriøst deres spillere selv er fans? 9/10 er støvsuget fra oplandet og ville pege på en eller anden møgklub i serie4 som deres hjerteklub.
Resten kommet fra Nigeria eller Østeuropa, og er kun på mellemophold indtil en bedre liga præsenterer sig.
Ja, han har i hvert fald forpasset sin chance for at komme “hjem” til AaB og bevise det, han aldrig beviste da han blev rykket op fra ungdomsrækkerne.

Men det virker han jo heller ikke til at være specielt interesseret i:-)

Det er helt og holdent hans valg - ikke at jeg forstår det…
Ja, han har i hvert fald forpasset sin chance for at komme “hjem” til AaB og bevise det, han aldrig beviste da han blev rykket op fra ungdomsrækkerne.

Men det virker han jo heller ikke til at være specielt interesseret i:-)

Det er helt og holdent hans valg - ikke at jeg forstår det…


Men lige det der, er jo typisk skyklap fan syn...

Der har været MANGE ting ude om at man ikke gav ham mulighederne, og ikke gav ham hensynet nok, da han blev rykket op..., desuden i en periode hvor det ikke kørte for Aab (som nu)....

Jeg forstår faktisk går at han ikke vil tilbage til en klub, der reelt ikke gav ham chancen..., havde det været nuværende træner, havde det måske været anderledes..., men hvad fik han? plus 10 kampe?

Nu har I en angriber i Ementa, der har spillet 15 kampe (eller noget i den stil) og flere fra start (flere end Grønning) og han har ikke scoret heller..., men der holder man fast i ham...

Jeg synes at det falder tilbage mod Aab også....
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Skyklap fan… det ved jeg nu ikke.
Så læser du noget ind i mit indlæg.

Jeg synes sådan set også at meget falder tilbage på AaB, jeg kan godt huske da han kom frem og så spædende ud, men ikke rigtigt fik chancen og heller ikke rigtigt greb den i de chancer han trods alt fik - men det laver ikke om på, at jeg ikke forstår at han ikke har lyst til at komme tilbage og bevise sig også fordi han ville være længere fremme i angriberkøen end i AGF.

Og så er det sidste punktum i det (korte) kapitel om Grønning og AaB nok sat nu…
Sikke noget vrøvl...Grønning er det jeg kalder en late bloomer som var nødt til at gå ned i niveau for at blive til noget godt. Han slog ikke til i hverken AaB eller Hobro. Jeg ved ikke rigtigt hvad folk forestiller sig? Skal AaB holde fast i en ung angriber i +5 år før han slår til? Sådan foregår det altså ikke i nogen superliga klubber, dertil er konkurrencen om trøjenumrerne for hård.
Grønning kunne have været sjov at få tilbage da han jo var en Aalborg dreng og held og lykke i AGF forresten, men har egentligt mere en stille bøn om at vi henter en Abou Ali tilbage på et tidspunkt, da hans talent var kæmpestort i forhold til Grønnings.
“Og derudover får jeg en markant højere løn i Århus”.


Jeg hører ham ellers sige "AaB tilbød markant mere i forhold til økonomien, men jeg valgte det sportslige" ;)
NP er Suppens bedste 6'er!
annonce