Snak

Mere indhold efter annoncen

Græsk chef efter blamage: Bunden er nået

man 9. sep 2019

Grækenland nåede bunden med 1-1 mod Liechtenstein, erkender holdets nye landstræner John van't Schip. Læs hele nyheden her
Resultatmæssigt var det da fremgang i forhold til dengang de tabte til Færøerne :-)
Vejle BK siden 1984
"Vende koppen med gift" !
Den har jeg ikke hørt før. Og jeg kan heller ikke se billedet for mig.
Verdenshistoriens mest (næstmest?) berømte græker drak jo selvfølgelig skarntyde, men det var da ved Gud ikke for at kunne starte forfra ....
Der var ikke ligefrem tale om en græsk heksekedel. Kampen blev blot overværet af 3500 tilskuere, og der havde været plads til hele Liechtensteins befolkning to gange på de tomme pladser.
Er der en rangliste for kendte grækere ?

Sokrates, Arkimedes, Aristoteles, Plato, Pythagoras, Homer, (nej, ikke den Homer) Alexander den store.

Jeg er ikke engang sikker på Sokrates er i top 3. Jeg vil tro Alexander er den mest berømte, men hvem der er nr. 2 har jeg ingen anelse om, men mon ikke de ligger ret tæt. Har man hørt om Sokrates har man sandsynligvis også hørt om Arkimedes og Aristoteles.
Jamen indrømmet, listen findes givetvis ikke. Jeg er i hvert fald ikke stødt på den. Så rangordningen står helt for egen regning.
Alternativet til ´hver-især´s´ subjektive fornemmelse måtte vel så være en verdensomspændende kendskabsanalyse. ... Idet vi selvfølgelig nok bagefter måtte tage en drøftelse af, om ´kendskab´ nu også er helt det samme som ´berømmelse´ :-)
Jeg ville nu nok på forhånd være tryg ved antagelsen af at Sokrates kunne snige sig ind i top-2.
Især i betragtning af, at makedoneren jo ikke kan tælle med ;-)
I glemmer Zeus, Poseidon og Aphrodite.
Forza Napoli Sempre!
Hm ...
Ahh, Olympens beboere tæller ikke med.
Parallelt skulle Jahve så skrives på listen over ´mest berømte israelere/israelitter´. Det ville han ikke være tilfreds med.
Man kan vidst roligt sige - at grækerne ikke er de eneste der har nået bunden. - Jeg tror godt, de ved hvor de skal finde deres nyheder, hvis de skal tænke - "hmmm....okay man kan altså komme længere ned" :-)
Citat :" Hansen-klanen har en kælder, hvor de snakker om deres krigshistorier"(2008-2009) - Skigodt?
annonce