Snak

Mere indhold efter annoncen

Grabara: Sikker på at OB-mål blev annulleret

Skrevet af bold
man 2. aug 2021

FC København-keeper Kamil Grabara var sikker på, at OB's mål mod slutningen ville blive underkendt, for han havde kontrol over bolden, indtil han blev ramt, siger han.Læs hele nyheden her
Skrevet af Jung
Hahahaha. Manden har så meget tro på sig selv, at han ikke længere kan skelne mellem virkelighed og fantasi.
Skrevet af Jogabonita
Han så satme usikker ud på mange af de indlæg som OB kom frem til. Mistiming gang på gangz
Skrevet af Mac2907
Det er exceptionel god humor og lækker selvtillid. Og dog: manden i spejlet blev reddet af en "hands" på bolden, altså ingen anden pseudo-forseelse.
Skrevet af 922
Han er en joke. Nu har vi 3 målmænd! Der ikke har niveau. Flot.
Skrevet af steenbjoernen
Lol, minimal berøring og bolden smutter fra ham - han virker som en keeper der er god for en håndfuld regulerer drops i løbet af en sæson. Han var heldig at Opondo får armen på bolden da der ellers ikke havde været skyggen af frispark begået mod ham. Ikke den mest sikre mand i har fået på kassen i København.
Skrevet af Skinner
Se hændelsen igen.... Opondo rammer Grabaras (venstre) arm ret kraftigt og det er mig en gåde at kommentatorerne heller ikke ser det
Skrevet af Tskjold
Skinner - Tøfting ser at der er hånd på to gange og nævner det flere gange. Den anden kan ikke se det.
Skrevet af Risom1234
Skinner - Det skindte jo igennem at de ville havde et OB mål får at skabe lidt spænding mod slutningen af kampen.

Det er mig en kæmpe gåde folk ikke kan se at Opondo slår bolden fri fra Grabaras arme.
Skrevet af Jung
Skinner:)))) Gad vide, hvorfor kommentatorer HELLER IKKE så den;)
Skrevet af Slettet(551452222007)
Skinner: Tøfting ser den jo..?

selvfølgelig er der frispark til Grabara i situationen.

Synes Grabara var bedre i dag, men stadig usikker i nogle situationer, men han er stadig ny på holdet så håber det bliver bedre med tiden.
Skrevet af Fodboldloven
Der bliver nævnt ´minimal berøring´ og andre ting her.i tråden. Men uanset om Opondo begår hands, så laver han inden da også en forseelse på Grabara. Reglerne siger nemlig hvis målmanden har kontrol over bolden (feks mellem sineto hænder som i dette tilfælde), så må han ikke angribes for bolden. Dvs. altså slet ikke berøres. Så selv hvis Opondo ikke havde begået hands skulle målet stadig have været annulleret (selvom Tøffe påstod noget andet).

Så Grabara har nu ganske ret i sin påstand.

Venlig hilsen
Fosboldloven
Skrevet af steenbjoernen
Målmanden har tydeligvis ikke kontrol over bolden, og selvfølgelig er der tale om absolut minimal berøring i en situation hvor forsvar, målmand og angriber alle springer efter bolden - se nu lige videoen folkens. Målet bliver korrekt annuleret for hånd, men der er ikke skyggen af frispark. Det sagt kan jeg da godt forstå at Grabara føler behov for at sælge en mildest talt dårlig aktion som et forseelse begået imod ham. Han har ikke vist sig som en forstærkning endnu, men det er også tidligt så mon ikke han får luet lidt ud i børnefejlene med tiden.
Skrevet af Risom1234
Hvordan kan du sige han ikke har kontrol over bolden? Den er imellem hans hænder og bliver kun slået fri da Opondo rammer ham på armen?
Skrevet af steenbjoernen
Hvis du prøver føler jeg mig ganske overbevist om at du vil være i stand til at finde mange videoer af målmand der griber en bold for så at fumle den ud af hænderne. Præcis som Grabare gør i situationen. Men fair nok lad os da bare sige at Grabare har styr på situationen og kun mister bolden fordi han bliver flækket af Opondo - what ever makes you sleep at night ;)
Skrevet af Risom1234
Steen er der nogen der skriver at Opondo flækker Grabara? Nej. Men du kan da på ingen måde være i tvivl om bolden bliver slået fri fordi Opondos arm rammer Grabaras arm?
Skrevet af AGF Fans
Da Grabra var 20, var han et kæmpe talent, som Liverpool ville satse på, og siden han var 19 havde været fast man i startopstillingen for det Polske U-21 landshold der blandt andet slog det ellers stærke danske U-21 landshold med 3-1 i U-21 EM kvalifikationen i 2017.

Så da Liverpool med Alisson som førstemålmand, naturligvis ikke kunne give ham spilletid på førsteholdet, men med tillid til at han ville udvikle sig til at blive Alissons afløser på sigt, så blev han først lejet ud til AGF for at få liga spilletid, hvor han vel også var den bedste keeper i Superligaen på daværende tidspunkt, og allerede da havde et prisskilt på minimum 100 mio. kr

Efter at have været en absolut succes i Superligaen, valge Liverpool så efterfølgende at udleje ham til EPL nedrykkerne fra Huddersfield, hvor han var fast mand i startopstillingen indtil han led en alvorlig hovedskade i starten af 2020 som holdt ham ude resten af den sæson. og da han kom sig, og så efterfølgende igen blev udlejet til AGF sidste sæson, var hans niveau pludselig knap så højt, med flere fejlindgreb og udfald, hvilket jo så også er grunden til at FCK kunne hente ham forholdsvis billigt, da Liverpool ikke længere havde tillid til hans udvikling og fremtid. han har heller ikke været en del af det Polske U-21 landshold siden november 2019.
KSDH !
Skrevet af Jung
Risom1234, er du Grabaras bror? Opondo rører ikke Grabara. Grabara fumler den, og så bliver der dømt for hands bagefter. Håbløst målmandsspil, men han var heldig.
Skrevet af Risom1234
Jung er du blind? Skal jeg linke highlights? Det er da klart og tydligt at Grabaras venstre arm bliver fanget i Opondos venstre arm.

Hvor ved du den blev dømt for hands? Det er hvad de to kommentatorer siger, de havde sku da ikke styr på noget i den kamp.
Skrevet af Okay så
Se nu klippet hvor man tydelig kan se at hans arm bliver ramt så han ikke kan holde fast i bolden efter han har fuld kontrol med begge hænder og hvis i stadig ikke kan se det, så har man enten brug for briller / større telefon / større tv.
Skrevet af Skinner
Se det igen
https://www.tv3sport.dk/sport/fodbold/nyheder/var-redder-grabara-ob-far-mal-underkendt

00:50 sek inde er det tydeligt at Opondos albue rammer Grabara på armen og derfor taber han bolden
annonce
0