Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ztam
Som FCK fan er jeg ikke videre begejstret for Grabara , idiot med stort ego , så god er han altså heller ikke, ser gerne at han bliver solgt og gerne i det kommende vindue
Det eneste gode der skete i 1964 var at jeg blev født
Skrevet af Gmh0001
Det er da god humor, smækfyldt med sarkasme. Elsker Grabara, den rette vindertype der er brug for i FCK.
Skrevet af Lezcano
Grabara er bare rent skrald som menneske.
Tænk at sænke så dybt, at man går ud og håner en holdkammerat offentligt, efter en sur fejl. Så skal man virkelig mangle noget oveni hovedet
Skrevet af MesutCazorla
Hvor oser Grabara dog bare af mangel på klasse i denne situation, når han sparker til en, der ligger ned efter lige at være røget ud af VM - og så endda sin egen holdkammerat.

Jeg er normalt all in for hans selvtillid og lidt spidse albuer, men når det udvikler sig til direkte hån, så står jeg af. Jeg kender ikke Ryans personlighed, men jeg kan tale på egne vegne og sige, at havde jeg været ham og klubben ville undgå en større konflikt ved næste træning, hvor både Grabara og jeg deltog, så var der enten noget luft, der skulle cleares inden den træningsession, og ellers så skulle klubben simpelthen have mig solgt inden.
Skrevet af krølbenSofus
Lad os få polakken solgt. Virker til at hans fætter er Arek Onyszko
Skrevet af r1174
Start med at få et minut til vm, også kan du snakke dit arrogante fjols
Skrevet af LegendernesLegende
Manden var ikke engang rigtig udtaget, så luk røven polske luder søn
Skrevet af hversinmening
Er du åndssvag et fjols man. Lige som man troede han ikke kunne fremstå dummere.
Skrevet af bruger 147114
Han virker mere og mere usympatisk. Sikke en nar. Havde han bare lidt klasse, så lad han handskerne tale.
Han har jo intet bevist endnu. Han spiller Superliga!
Ryan har haft en rigtig flot karriere og Grabara burde have respekt og holde sin kæft
Skrevet af Liverby
Grabara er bare et gennem usympatisk menneske. Håber hans karriere bliver ødelagt af skader så man slipper for at høre på det ulækre individ. Råden person i en råden fodbold klub.
Hader Fck af hele mit hjerte.
Skrevet af FatAsGragas
Kan egentlig godt forstå Gabara, hvis din kollega havde udtalt du kun havde dit job pga politik, var du også blevet sur.
At man nok ikke skal tage den på Twitter er en anden sag, men Ryan har sgu selv startet den
Skrevet af Meefa
Ryan er bedre
Skrevet af Chris1234
Han har jo ret så uanset hvad synes jeg inden det her Tweet at det har været Ryan som har været en klovn. Har ikke kunne mande sig op mod bevares et stort talent, når han selv har spillet fast i Premier League og La Liga. Jeg synes han karaktermæssigt har virket svag og desværre også langt fra det niveau han viste de første kampe.
Skrevet af FCCo
Han forsøger en Ronaldo, så han kan blive solgt ellers ryger Ryan jo.
Skrevet af Cashper
Grabara er bare et gennemgående usympatisk menneske og må være decideret gift for kulturen og stemningen i en hver trup.

Han må have slået mere end bare hans næse og kæbe under hans uheld - det sidste der måske var oppe på øverste etage røg nok ud ved hans uheld.

Gid han snart er fortid i superligaen
Cash
Skrevet af Spirilcph
Mage til underfrankeret stud skal man da lede længe efter. Hvor mange minutters VM har han selv haft? - og så oven i købet udtaget på bagkant …
Skrevet af Ukendt Profil
Det undrer mig, at der ikke for længst er en stor, stærk mand i FCK, som har taget Grabrara i en gedigen halslås, og så ellers givet ham den ene sherif-stjerne efter den anden indtil han har lært at opføre sig ordentligt.
Som den gang i halvfemserne, hvor Roy Keane blev træt af at høre på Schmeichel og alt hans pis, og så ellers rykkede ham rundt indtil hans finger brækkede.
Den voldsomt umodne mand tilhører jo en generation, hvor man tror man kan gå rundt og sige hvadsomhelst uden konsekvenser! Han burde lige prøve at tilbringe en uge i en britisk klub tilbage i 80-90’erne - så kunne han lære at medmindre man er den absolut største, stærkeste og mest crazy i flokken, så viser man respekt og holder sin kæft - ellers vil en maske ikke være nok til at dække for de brækkede knogler.
Skrevet af LOPPOL
Det er da god humor, smækfyldt med sarkasme. Elsker Grabara, den rette vindertype der er brug for i FCK.


Du kan seriøst ikke mene, at det er udtryk for en rigtig vindertype at komme med sådanne kommentarer om en holdkammerat, der i anden sammenhæng har lavet noget, der kan gøre ondt resten af livet?

FCK er lig med arrogance og klasse. Det passer klubben fint, og sådan skal det også være. Det er lidt ligesom Bayern i Tyskland. Men den udtalelse fra Grabara er jo blot endnu en i rækken af arrogante udtalelser, der mangler den fornødne klasse.

Man kan jo sagtens være en vinder til træning og i forbindelse med kampene, men så stadig være et ordenligt menneske over for andre i det hele taget. Det virker som om, at Grabara ikke kan skelne de to ting fra hinanden.
Skrevet af Hovedstadendanskemestre
Jer der sidder og håber Grabara bliver skadet... Føj siger jeg bare!

Grabara kommer med et svar oven på følgende:

1. Ryan har udtalt at Grabara kun spiller pga poltik og for at øge prisen
2. At FCK har løjet ham til klubben (Ryan)
3. At han ikke kan træne med Kim C og de prøver at fryse ham ude fordi Danmark har fået Australien (Kim C er også dansk målmandstræner).

Selvfølgelig burde Grabara have taget ´the high road´ men det ved vi jo alle godt at Grabara ikke gør. Men derfra og så til at ønske manden skadet, der er virkelig nogen af jer, som mangler at få tilføjet nok ilt til jeres hjerner...
Nordens største.
Skrevet af Sydsjællandsfinest
Rolig nu. Vi ved jo ikke, om hans konto er blevet overtaget af samme hacker, som også overtog Ankersens profil
annonce
0