Snak

Mere indhold efter annoncen

Nogen må hjælpe ham med sociale profiler. Dumt, uværdigt og latterligt.

Giver ikke den stemning man har brug for i truppen, hvor man for holdets skyld må håbe at nr 2 er klar .

Det er arrogance ude af kontrol.
Uanset om man er en bedre målmand, betyder det intet, hvis man har en dårlig karakter. Nej, det er ikke cool arrogance, at lade sine traumatiserede overlevelsesstrategier styre showet som et voksent menneske.
Første terapisession får du gratis Kamil, selv om du nok har råd til at betale.
Ryan lavede måske en fejl - til gengæld spiller han - må Grabara brække næsen så vi kan slippe for hans spydigheder
Ligeså god en keeper han er, lige så rædderligt et menneske er han.

Et ego større end Zlatan, men uden at have en promille af talentet.

Jeg tror aldrig at han slår igennem i de helt store ligaer, dertil er han simpelthen for lidt holdspiller.

Derudover har der vel ikke været en dårligere holdkammerat i superligaen, siden Christian Keller.
Grabara er da bare så usmagelig en person. Hvor meget har han spillet her ved dette WM, som han kun kom med til på grund af en skade til polens 3 målmand. Måske han bare en gang imellem skulle holde sin kæft. Især når det nu en gang er en holdkammerat han udtaler sig om. I stadet for bliver han bare ved og ved med at puste til ilden, især når man tænker på det er en kamp han jo (desværre har vundet)Men altså ? Du kan da ikke sammenligne to landshold og sige det er dårligt at den ene er nr 3(4) og den anden er nr 1. Det kommer vel også en del an på hvem man er oppe imod ?

Hvis Grabara var australsk , så spillede han sgu sikkert også fast på landsholdet. Var Ryan polsk , tvivler jeg på han var mer end 5-6 mand i spil til målmands posten?

Om det er kollegialt eller ej , målmand har det med at være lidt specielle. Og i en verden der handler om at være den bedste , så forstår man (jeg) da godt at man stikker lidt til hinanden ?

Ryan starter vel selv dette her ved at melde ud af det er politisk. Dermed sagt at han mener han er bedre end Grabara. Hvorfor tog han ikke det internt så ? Tænk lige på at Ryan kun fik en kontrakt i fck fordi Grabara var skadet. Ellers havde han aldrig været at finde i fck jo?

Ryan havde nogle gode cl kval kampe. Men ingen ved om Grabara ville have det eller ej. Derfor er det søgt at skrive at Grabara kun spiller cl pga Ryan som nogle folk skriver ?


Ryan spillede KUN kampe i fck fordi Grabara blev skadet.

Når man ser hvem Polen har imellem stængerne. Så forstår jeg da godt at Grabara ikke er første valg ?

Men som jeg skrev tidligere . Ville Ryan være det ? Såfremt han var polak. Det ved man ikke. Men tvivler da
Kan egentlig godt forstå Gabara, hvis din kollega havde udtalt du kun havde dit job pga politik, var du også blevet sur.

Ryan udtalte, at han ikke kender motivet for, hvorfor han pludselig røg af holdet og han spekulerer over, om det kan have noget med et muligt salg af Grabara at gøre - altså, at klubben vil hæve prisen på ham. Det synes jeg nu ikke er vildere, end de kommentarer fra Grabara, der reelt set kickstartede hele den offentlige konflikt. De kommentarer gik på, at der ikke var nogle konkurrence om målmandsposten - hvilket vel er en direkte negligering af Ryans niveau og præstationer - samt, at man "af en eller anden grund" næsten havde lukket lige så mange mål ind, som man gjorde under hele sidste sæson.

Personligt synes jeg, at Ryans kritik retter sig mere mod klubben, hvorimod Grabaras kommentarer enten er skjulte eller åbenlyse stikpiller mod Ryan.
Men Grabaras VM har været en stor personlig succes med en plads som egentlig 4. Valg, tredje fordi Drogowski blev skadet.

Fed kollega og total mangel på selvindsigt. Kæmpe klovn
Ryan starter vel selv dette her ved at melde ud af det er politisk. Dermed sagt at han mener han er bedre end Grabara. Hvorfor tog han ikke det internt så ? Tænk lige på at Ryan kun fik en kontrakt i fck fordi Grabara var skadet. Ellers havde han aldrig været at finde i fck jo?

Det var nu Grabara, der startede hele den her offentlige konflikt mellem de to.

Og nu er det jo ikke som om, at Ryan tog et skridt op rent klubmæssigt, da han tog til FCK som følge af Grabaras skade.
Det var dumt af Ryan at udtale sig om sin klubstatus. Men man krummer jo tæer når Grabara udtaler sig.
Faktisk mest til pudersne d-:
Grabara er narcisist. Han er personlighedsforstyrret.
Først Nationen, så Facebook, nu Bold Snak. Alt for ofte ekkokammer for tåber.
annonce