Snak

Mere indhold efter annoncen
4 ud af 5 er vel landsholdseksempler, og trods alt ikke helt det samme? Jeg synes stadig den her er udenfor kategori, og ikke noget man har set før.


Der er nuancer. Men ville alligevel overraske mig om ikke der historisk har været klubkammerater med endnu dårligere forhold. Men det er sagen uvedkommende, det var bare en meget sjov øvelse at fremtvinge minder om nogle absurde situationer.

Det er endnu mere vildt, at så mange FCK fans hylder Grabara for at ydmyge en anden FCK-spiller, som lige har droppet fælt på den allerstørste scene i sit lands måske største kamp nogensinde.


Jeg håber ikke du misforstod mit indlæg som et forsvar af Granada (eller Ryan for den sags skyld). Det er helt væk lavet, jeg synes bare at det er i en sådan grad at jeg kun kan grine af det. Hvad i alverden foregår der i knolden på en mand der går ud og laver de ting Granada laver? Han er skør.

Jeg forstår godt at FCK ikke har gjort noget hidtil, for jeg føler mig ret overbevist om at Granada er fortid senest til sommer uanset hvad, og de skal have mest muligt for ham. Derfor kan det være kontraproduktivt at straffe ham.
Der kommer dog komme et punkt hvor deres fejde vil påvirke hans pris negativt, og jeg vil egentlig først mene at vi “først” er kommet dertil nu med denne kommentar. FCK bliver nødt til at gribe ind og bede Ryan og særligt Grabara klappe i.

Men igen. You can’t make this shit up!
annonce