Snak

Mere indhold efter annoncen

Grabara rygtet til Bayern München: Jeg vil give tilbage til FCK

lør 4. feb 08:00

Kamil Grabara blev i løbet af transfervinduet rygtet til Bayern München. Nu fortæller han, at han ikke har tænkt sig at forlade FCK uden videre, da han har noget, som han skylder klubben.Læs hele nyheden her
Altså kan vi konkludere at Bayern ikke kontaktede FCK/Grabara
Gad vide om nogle af de skrigeaber der står forrest med høtyvene når KG kommer med kantede tweets, også har nosser nok til at anerkende ham når han udviser loyalitet og fornuft?!
..naaaah
#copenhagen

Jeg tænker du er ekstremt naiv hvis du et sek tror at Grabara ville blive i FCK, hvis Bayern kom forbi.

Der er intet loyalt i den mand, hans måde at behandle holdkammerater på siger det hele.

Det er jo gratis for ham at sige det, så længe Bayern ikke er konkrete.
Fodbolddommer. Diskutere gerne fodboldloven i en ordenlig tone. Selv om jeg holder med Real Madrid, er jeg objektiv. Cristiano var nr. 1
“På blokken” Hahaha, nu må det pseudo-transfer spin altså stoppe. Den keeper er kvalitetsmæssigt ikke engang i nærheden af FCB’ reservekeeper på deres Regionalligahold. Måske han kan bruges i deres kommunikationsafdeling såfremt de vil have lidt underfrankeret omtale…..
Der er mange der lader sine negative holdninger til Grabaras personlighed forvirre deres bedømmelse af hans målmandsmæssige kvaliteter.

Han ryger til sommer og det bliver til en klub der er meget større end mange regner med.

Som minimum en top 7 klub i en top 5 liga.
Muligvis - Men nu er der også forskel på at blive solgt til Lille fremfor Bayern.

Selvfølgelig vil manden aldrig afvise Bayern, for at blive i FCK og vinde to titler. Hvis folk tror på det, er det naivitet på højt niveau. Hvis folk tror Bayern er interesseret i en keeper, som udelukkende kom til VM på et afbud, er naiviteten om muligt endnu større.
Nu der også forskel på en top 7 klub i en top 5 liga og så Bayern München. Grabara er et fint talent. Men ikke i nærheden af at have kvaliteterne til Bayern, han kan holde Neuers vandflaske den dag han er tilbage
Klassefyr.

Folk der hader på ham er bare misundelige ligesom de var med Zanka.

Heldigvis er pøblens mening ikke er vigtig.
Altså jeg ved ikke om FCK-fans mener, at de har verdens bedste keeper. De får det til at fremstå sådan.

Men der er så meget i den historie som ikke hænger sammen, og det kan udemærket være at han var på en liste over mulige målmænd. Men aldrig nogensinde ville han komme til Bayern, i den situation som klubben befinder sig i øjeblikket.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Folk bliver ved med at undervurdere fck spillere bare fordi der ja er stor forskel på superligaen og Bundesliga. Men se Jonas Wind. Ingen troede han ville slå igennem eller var god nok. Han er verdens klasse omend han skal være skadesfri ja.
annonce