Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af rasmus-hg
har hørt at Inter fyrer mancini og at mancini så tager til Chelsea og Mourinho tager til Inter d;
tror det bliver sådan d:
Skrevet af Toggle
Tror arnesen siger god for laudrup og dermed et skifte...medmindre laudrup stadig er frisk på at blive i det spanske !!
LUHG
Skrevet af $aw
Mon ikke det bliver Rijkaard?
Carefree
Skrevet af JRman.u
hvad skulle de dog med laudrup... men værsgo da
FREM er Kult
Skrevet af ronnykat
Tror også at Laudrup indtil videre er for underkvalificeret til Chelsea, men helt udelukkes tror jeg nu ikke, at det kan. Han er ledig på markedet, og Chelsea har tidligere været inde i billedet som et bud på en fremtidig klub for ham. Hans spillestil passer desuden ikke meget sammen med det, som Chelsea plejer at spille, men til gengæld rigtig godt med det, som penge- og magtmanden har udtrykt, at han gerne vil se. Og vi har jo tidligere set, hvordan det i sidste ende altid er Abramovich, der får det sidste ord, og at han også blander sig rigtig meget.
Om Laudrup så overhovedet gider at spille for et engelsk hold, er (qua hans egne og andres udtalelser) meget tvivlsomt.. Men lad os nu se.. Tror personligt, at det vil være for stor en omvæltning for begge parter, deres spillestil taget i betragtning, og at både Chelsea og Laudrup vil have det bedst uden hinanden.
Skrevet af LouBarca
Det er da utroligt at nogen seriøst nævner Kent Nielsen som en mulighed for kommende træner i Chelsea. Nu må i tage jer sammen..
Skrevet af sebzon
@LouBarca

Tror du ikke det var sarkastisk ment med KN ?
FC København
Skrevet af Cside
Hvis han har mod på mindst ligeså meget galehus, som Barca, så tror jeg også mest på Rijkaard.......
Collar turned up, back straight, chest stuck out, he glided into the arena as if he owned the fucking place. Any arena, but nowhere more effectively than Old Trafford.
Skrevet af Ejland
Som chelseafan synes jeg det ville være fedt med laudrup til Chelsea. Han vil sku´ spille fremadrettet forbold! :)
We'll keep the blue flag flying high...
Skrevet af $aw
Det største problem jeg har ved at Laudrup skulle komme til cfc ville være alle de ´medløber´ fans, som ville følge efter.

Så meget hellere Guus Hiddink.
Carefree
Skrevet af makaroni-tonny
"Det største problem jeg har ved at Laudrup skulle komme til cfc ville være alle de ´medløber´ fans, som ville følge efter. "

Hvorfor er det et problem? Det gør da kun Chelsea mere populær?
England: Leeds Danmark: BIF Spanien: Valencia \"I medgang og modgang\"
Skrevet af ronnykat
Helt enig med $aw - så ville os chelseafans ikke bare blive kritiseret som medløbere pga. en russer med en masse penge, men også pga. en dansk træner. Lidt utopisk ville det optimale være at får Mourinho tilbage, men ellers, ja, så ville Hiddink også være rigtig godt.
Synes ikke, at Rijkaard har været særligt imponerende, og tror heller ikke, at hans stil vil passe optimalt ind hos Chelsea. Men det kunne godt være, at Ten Cates tilstedeværelse ville trække ham i retning af Chelsea.
Skrevet af $aw
Skysports har lavet et afstemning.

http://www.skysports.com/poll/results/0 ,19911,12782_21270,00.html
EDIT: http://www.kortlink.dk/5b3q

Who will be next to take over at Chelsea?

Hvor Laudrup ligge sidst med 4% af stemmerne.

Øverst er Frank Rijkaard med 47% efterfuldt af Mourinho med 21%.
Carefree
Skrevet af Kemosabe
Jeg tror næppe Laudrup kommer til Chelsea og vil også mene, at det ville være meget satset. Der er brug for en person, som indgyder respekt og som spillere og fans har tillid til kan flytte klubben fremad igen.

Laudrup er stadig et meget nyt navn, har endnu ikke bevist ret meget og er ikke et navn, der kan overbevise eventuelle tvivlere i den nuværende spillertrup om at blive eller for den sags skyld tiltrække nye stjerner.

Jeg har lige sat 100 kr på Frank Rijkaard.
Skrevet af 442
LouBarca ->

Tror det var en fejl, det var ikke Kent Nielsen der var et seriøst bud, det var en anden dansker nemlig Peter Enevoldsen (Thomas Enevoldsens far).

Eller blander jeg ting sammen??

</ironi>
Skrevet af $aw
Kemosabe

Hvad er oddset på ham??
Carefree
Skrevet af stryfe
Medløber fans?? Tror du ikke bare det er Laudrup fans som følger med, da han er dansker. Man vil jo gerne se en dansk træner klare sig godt...
Aab Liverpool
Skrevet af StamfordBridge
Et seriøst gæt ville være Guus Hiddink. Hans løn betales udelukkende af Abramovich, men hvis han vil se offinsivt fodbold (som jeg dog mener, de har spillet de sidste par måneder) vælger han nok Rijkaard eller Laudrup. Luadrup virker dog meget usandsynligt,selvom det kunne være spændende.

Ønsketænkningen ville selvfølgelig være at få verdens bedste træner tilbage, José Mourinho, så vil Drogba og Lampard også med sikkerhed blive!
Det vigtigeste i næste sæson er at droppe cup´ene (fa og carling) og stor satse i efteråret på PL, og i foråret på Cl og PL!

We wan´t "The Special One"!
Frank Lampard must stay! Only one the Blues
Skrevet af Kemosabe
"Kemosabe

Hvad er oddset på ham??"


6,0 på bet24.

Det er meget muligt at det er penge ud af vinduet, men lige nu synes jeg det virker som det mest sandsynlige. Mest fordi han er arbejdsløs, står for offensiv, attraktiv fodbold og ikke mindst har han bevist at han kan vinde titler. Jeg tror gerne at Chelsea vil have ham, men spørgsmålet er om han gider os ;-)
Skrevet af ca$h
Er der noget jeg overser ?

Hvorfor er der ingen der nævner Ståle ?
Nu har det jo aldrig været en forudsætning for bold.dks debat, at man ved hvad man taler om... > https://twitter.com/crackbaby1312/status/983805501262716929?s=21
annonce
0