Snak

Mere indhold efter annoncen
Han har købt/bygget hus i Viborg for at konen skulle hjem... Så mon ikke Viborg/Vejle som gamle klubber kunne være gode bud med hjertet, ellers er AGF Horsens eller Randers vel også gode bud!


Det kalder jeg en helgardering! Men hvorfor nævner du ikke lige Silkeborg også!? Den Superliga-klub, som er tættest på hus og kone åbenbart?

Det ser jeg som en outsider for ham. For langt til Sønderjyske. Er Vejle ambitiøst nok i hans alder? Hvem siger at de rykker op næste sæson...
Næh nej... Mit bud er Randers, såfremt de får solgt ud af arvesølvet...
Kom så Vejle på banen!!!
Han skal være velkommen i FCM.. en gratis rutineret højre back, kan vi altid bruge! Hvis man kigger på vores alternativer, synes jeg han kunne være en fin signing!
Liverpool FC FC Muuuhdtjylland BVB 09
Kom hjem til Viborg!

Det vil være ærgerligt, hvis FCM får ham, selvom han bestemt har niveau til det. Jeg tror heller ikke han tager til det østjyske galehus.
Om Barca-legenden Johan Cruyff: \"se mea en los pantalones cuando se enfrenta al Real Madrid\" - Diaz Vega
Det vil være ærgerligt, hvis FCM får ham, selvom han bestemt har niveau til det. Jeg tror heller ikke han tager til det østjyske galehus.

Jeg er helt enig. Randers har slet ikke hans interesse!
Liverpool FC AGF Shankly!
Vejle er pt i gang med at forhandle kontrakt med ham.
Kilde?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Keller er simpelthen en fantastisk spiller. Som Stabæk-tilhænger, håber man selvfølgeligt, at han ville vende tilbage, men det virker til at det danske kalder på ham. I så fald måtte han gerne komme til FCM, hvor der er behov for en forstærkning på højrebacken!
Quidquid latine dictum sit, altum viditur
Så ham sgu gerne i SønderjyskE.. Men jeg tvivler stærkt på det.. Tror ikke de har råd til hans løn..
SønderjyskE
@ onsideekspert

HVor ved du det fra, vil gerne have en kilde!
Landshold: Danmark Klubhold: FC København
annonce