Snak

Mere indhold efter annoncen
Det ser fornuftigt ud med de nye indkøb, men jeg tror tror ikke på den. Det kan godt se ud som om, at der min skal 9 point på kontoen i de sidste 5 kampe og helst med sejre mod FCM og Silkeborg. Det ser svært ud…
Jeg tror også Brøndby kommer i top 6, men det må skræmme lidt at det kommer fra Gravesen. Bliver gang på gang chokeret over hvor uintelligent den mand er, ihvertfald når det kommer til fodbold.
Det står og falder vel på de første to kampe. Først AC Horsens, en kamp der skal vindes hvis vi skal have en chance. Derefter FCM der jagter den samme top 6. Sidste kamp kan sende Brøndby både ind og ud af top 6 jagten.
Hvis de 2 tosser, nu lavede et vædde mål, om ved der fik ret - ville artiklen give lidt mening…

Ellers er det jo bare Tom luft ?
Engang Brøndby - Altid Brøndby
man kan fornøje sig lidt med den her

https://superliga.dk/slutspilsimulator/
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
Brøndby havde lidt over 1 point i snit i efteråret. De skal hente 3 point i fem kampe og de andre hold må også forventes at få point i deres fem kampe - så BIF skal sikkert tæt på at fordoblde deres pointsnit.
Det jo få kampe, så dent jo heller ikke mange sejre der skal hive dem derop i snit.

Som holdet spillede i efteråret er det svært at se dem med 2 point i snit. Men om de med ny træner er et bedre sted er jo tæt på umuligt at sige noget klogt om.
Det samme med de andre hold de jo skal forbi. Det sikkert ikke mange af os der kan sige vi har fulgt de syv hold der er i spil til de tre pladser godt nok til at kunne sige noget rigtigt begavet om det.
Jeg har kun fulgt BIF og FCM. Af dem er min mavefornemmelse at BIF har bedre mulighed end FCM for at komme i top6.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
annonce