Snak

Mere indhold efter annoncen

Griezmann: Vi vil vinde de resterende kampe

man 26. feb 2018
Atletico Madrid slog søndag aften Sevilla 5-2, og spørger man den franske hattrick-helt, Antoine Griezmann, så er målet, at hovedstadsklubben vinder resten af kampene i sæsonen.

Læs hele nyheden her
Helt OK. Bare de ikke slår Arsenal i EL finalen :-)
troubadouren


Lad os nu se om Arsenal når så langt. Med gårsdagens præstation mod City in mente er en samlet sejr over et (skønt disarmeret) Milan hold på vej frem ikke en garanti.

OT:
Atletico er godt nok vilde fortiden. En skam de først har fundet formen nu, de kunne gøre stor skade på mange af de tilbageværende CL hold. Griezmann og Costa er påny en dødbringende duo på toppen!
Modsat andre tophold, som ikke er interesserede i at vinde de resterende kampe?
At Madrid spanske mestre - i hørte det her først
Ham med de dårlige argumenter
Atl. Madrid er Spaniens pt bedste hold. Tror ikke de vinder på Camp Nou men de får flere point end Barca ide resterende kampe, så det vil helt sikkert blive tæt til sidst - efter min vurdering.
Ship it! https://spiludbydere.dk - https://krydsord.dk
"[...] men de får flere point end Barca ide resterende kampe"

Baseret på hvad? Barca er også, mildest talt, pænt godt kørende, to uafgjorte kampe fraregnet. Og modsat Atletico, så har Barca scoret rigeligt med mål i løbet af hele sæsonen... Det bliver spændende, uden tvivl! Og er sikker på, at det bliver en sindssygt tæt kamp på Camp Nou, der naturligvis bliver afgørende for spændingen i ligaen. Vinder Barca, ser jeg ikke Atletico have en chance for at indhente dem, da de, udover at være en del point bagefter, også vil være dårligst indbyrdes.
^ baseret på noget så sagligt som min egen intuition :-) jeg ser flere svagheder hos Barca for tiden end hos Atl Madrid. Barca har dog været fantastiske til afgive stærke resultater hjem i situation er hvor det har set svært ud.

Mit håb er dog at Barca blot lader op til en stærk sæsonafslutning (form-mæssigt) - lad os se hvordan de to svære kampe mod Atl Madridog Chelsea folder sig ud. Jeg synes ikke Barcelonas spil de seneste 7-8 kampe har været et CL-trofæ værdigt for at sige det mildt. Men kravene er naturligvis også høje og billedet kan hurtigt vende vende i fodbold.
Ship it! https://spiludbydere.dk - https://krydsord.dk
der er nogle få ting som ikke er til atleticos fordel. atletico mangler at spille ude mod barca, madrid, villareal, sociedad og en hjemmekamp mod betis som man aldrig ved hva man ka forvente af. der mister de uden tvivl point i de kampe, barca derimod, har alle de kampe overstået på udebane. det eneste svære udebanekamp de har, er ude mod sevilla, alle andre er på hjemmebane. så blir svært for atletico at vinde i år, hvis de startede så stærkt ude i starten af sæsonen, som de har gjort de sidste 20 kampe, ku de vinde, men ikke nu. hvis de taber til barca er de ude, uden tvivl. barca har ikke engang tabt en gang i ligaen.
Rollo og King;)
annonce